Treballat empat final en un partit per oblidar

Cala d'or: Toni Mas (2), Cifre (1), Inesta (1), Bernat (1), Àngel (1), Nacho (1), Garí (1), Pablo (1), Petete (1), Picó (1) i Fernández (1).
Gatet (1) per Cifre, Vidal (1) per Nacho i Levi (1) per Fernández.
Serverí: Biel (2), Diego (2), Nacho (2), Tanke (2), Juanpi (2), Varón (2), Mateu (2), Martí Miquel (2), Biel (2), Iván (2), Galmés (2) i Agustí (2).
Martí (2) per Martí Miquel i Pablo (2) per Agustí.
Àrbitre:Maties Puigserver (2). Amonestà amb targeta groga Vidal, Picó i l'entrenador Toni Roig per part del Cala d'Or; i Juanpi, Varón, Marcos, Galmés i Pablo de l'equip visitant.
0-1: minut 3, Bernat, en pròpia porta.
1-1: minut 33, Vidal.

PEPE. Cala d'Or.
Partit en què el Serverí dominà gran part del joc davant d'un fluix Cala d'Or que jugava a casa. Bernat, de l'equip local, en el tercer minut marcà en pròpia porta com a resultat d'un rebot dissortat. Al minut 33, després de diversos rebots, Vidal xutà a la porteria i aconseguí l'1 a 1 definitiu.

El serverí Mateu va rebre un important impacte en el nas, abandonà el terreny de joc i fou traslladat a l'hospital. La segona part del partit va transcórrer tranquil·lament, sense gols ni ocasions importants. El Serverí es mostrà superior que el seu rival, fent-se, així, mereixedor de la victòria final. Però no va poder aconseguir-la davant d'un Cala d'Or que, tot i jugar a casa, tampoc estava inspirat.

El Serverí sumà, així, un punt a la taula de classificació de la Tercera Divisió després de quatre jornades sense guanyar.