algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 11°
19°

Un matx decebedor i sense gols

Montuïri i Atlètic Villacarlos protagonitzaren un partit ensopit

MONTUÏRI 0
AT.VILACARLOS 0

MONTUÏRI: Rafel (-), Batle (2), Munar (1), David Redondo (2), Pomar (2), Bartomeu (2), Ferrer (1), Edi (1), Rafita (1), Fullana (1), Marcos (1).
Villa (1) per Marcos, Crespí (1) per Fullana i Ordines (2) per Redondo.
AT.VILACARLOS: Carlos (1), Ramón (1), Rubén (1), Calet (1), Cardona (1), Julián (1), Gordillo (3), Calero (2), D. Mas (2), Clavijo (1), Moreno (1).
García (2) per Rubén. Kico (1) per Clavijo, Toyo (-) per Moreno.
ÀRBITRE: Serrano Pérez (1). Sense convènçer. Amonestà amb targetes grogues Rafel i Batle, del Montuïri, i Moreno, D. Mas i Calero de l'At. Villacarlos. Expulsà per doble amonestació Redondo, del Montuïri i Julián, de l'At. Villacarlos.

TOMEU. Montuïri.
Partit sense cap tipus d'emoció ni susbtància el que protagonitzaren aquesta darrera jornada el Montuïri i l'At. Villacarlos, dos equips que no aconseguiren omplir amb cap gràcia el temps invertit en un matx sense cap dubte decepcionant per a una afició que no arribà als cent espectadors. A la primera meitat del partit ja quedà clar quines cartes jugaven ambdós conjunts. L'At. Villacarlos es limità a defensar i ho aconseguí sense molts esforços; a més, tampoc creà cap ocasió de gol i només s'acostà a la porteria rival els deu darrers minuts. Per la seva banda, el Montuïri dominà en tot moment el partit amb desgana, però sense cap efectivitat el que ha estat, fins ara i amb diferència, el seu partit més desorganitzat de la temporada, sense cap ordre al migcamp, on s'ha notat molt l'ausència del jugador Pau Siquier. A tot aixó es pot afegir que el Montuïri desaprofità les seves ocasions amb un joc tan dolent com el del seu oponent.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.