algo de nubes
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
17°

«Estic content pel gol i per la victòria»

El davanter andalús Dani Güiza celebrà doblement haver pogut marcar davant el seu exequip

El davanter Dani Güiza fou un dels grans protagonistes del partit d'ahir en ser l'autor del gol que obrí el camí de la victòria al Reial Mallorca davant el Recreativo de Huelva. En acabar el partit no pogué ocultar la seva doble satisfacció per la victòria i per haver derrotat un equip del qual no guarda bons records.

Güiza milità en les files del degà del futbol espanyol la temporada 2002/03, en la qual només disputà quatre partits i on rebé dures crítiques per part de l'afició andalusa a causa del seu baix rendiment i les seves sortides nocturnes. El davanter de Jerez es ratificà ahir en les declaracions realitzades al llarg de la setmana, en les quals assegurà que en el Recreativo passà un autèntic calvari.

«Estic molt content pel gol i per la victòria. Per mí era un partit molt especial perquè m'enfrontava a un exequip i perquè a Huelva ho vaig passar molt malament ja que gairebé no vaig tenir oportunitats», digué el davanter.

Güiza que celebrà el seu matiner gol adoptant la tradicional postura de l'arquer del seu ídol Kiko Narváez, reconegué que tot i tenir molts ànims de revenja no volgué fer cap celebració especial dedicada als aficionats del Recre, bona part dels quals ahir l'insultaren tot el temps que va estar sobre el terreny de joc, perquè «m'he de dedicar a fer la meva feina i ajudar l'equip. No volia crear més polèmiques».

L'ariet andalús reconegué que el Mallorca fonamentà la seva victòria des de la defensa: «La defensa ha fet una feina impressionant i en el centre del camp hem sabut controlar bé el partit. Els davanters hem fet la nostra feina el millor que hem pogut». Finalment, Güiza no volgué fer cap pronòstic sobre el nombre de gols que marcarà aquesta temporada i afirmà que «aniré partit a partit i ho donaré tot per marcar el màxim de gols possibles».

El davanter reconegué que dedicà el gol a la seva dona, Núria Bermúdez.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.