cielo claro
  • Màx: 21.73°
  • Mín: 13.08°
21°

El Soledat obté un emocionant triomf

Malgrat el resultat, tant els locals com l'At.Ciutadella gaudiren de moltes oportunitats

SOLEDAT 1
AT. CIUTADELLA 0

SOLEDAT: Mora (2), Ruíz (2), Huertas (2), Alejandro (2), del Baño (2), Pablo (2), Ernesto (2), Xisco (2), Cuqui (2), Marcos (2) i Adrián (2).
Cortés (2) per Ernesto i Beltran (2) per Marcos.
AT.CIUTADELLA: Barceló (2), Gamundí (2), Paulo (2), Vaquero II (2), Gomila (2), López (2), Vaquero (2), Juanda (2), Alzina (2), Sans (2) i Hernández (2).
Rodríguez (2) per Alzina.
ÀRBITRE: Voltes Casado (2). Bona actuació. Amonestà Ruíz, Huertas, del Baño i Pablo, del Soledat, i Paulo, López i Vaquero II, de l'Atlètic Ciutadella.
GOLS:
1-0: minut 92, Diego.

BERNARDÍ VICH. Palma.
Malgrat el que pugui parèixer pel resultat, el Soledat i l'Atlètic Ciutadella protagonitzaren un duel molt emocionant i marcat per les oportunitats de les que gaudiren els dos equips, que entraren en el terreny de joc amb molta fam de victòria. La primera part fou dominada per l'Atlètic Ciutadella, que gaudí de quatre o cinc oportunitats de poder marcar, encara que no en materialitzà cap d'elles. Així i tot, el públic va presenciar un magnífic espectacle futbolístic on cap dels dos equips es conformava amb l'empat i anava a per totes. En canvi, la segona part ja fou pel Soledat, que imposà el seu domini damunt del terreny de joc i davant de la seva afició.

Els locals gaudiren de clares ocasions per avançar-se en el marcador, però el gol del triomf no arribà fins al minut 92 de peus de Diego i gràcies a una passada de Cortés. No es tractà de l'ocasió més clara, però donà el desitjat triomf a l'equip local quan pareixia que l'empat havia de ser el resultat definitiu. El Soledat aconseguí d'aquesta manera un triomf molt important, ja que duia unes quantes jornades sense guanyar.

Malgrat la derrota, l'Atlètic Ciutadella fou un digne rival que no donà en cap moment el partit per perdut i que lluità per endur-se'n els tres punts. El principal beneficiat d'aquest duel fou el públic, que va poder gaudir d'un magnífic horabaixa de futbol, amb un emocionant partit i dos equips que donaren espectacle i moltes ocasions.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.