nubes dispersas
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
20°

El Santanyí s'endú el derbi amb solvència

El Cala d'Or jugà a la defensiva, amb molta agressivitat, però no tingué mai opcions de triomf

cala d'or 0
santanyí 3

cala d'or: Toni Mas (1), David Campos (1), Petete (1), Garí (2), Gatet (1), Domingo (2), Picó (2), Toni Vidal (1), Toni Roig (1), Àngel (1) i Villar (1).
Pablo (1) per Gatet i Cifre. (2) per Toni Roig.
santanyí: Linares (2), Merino (2), Borja (2), Amate (2), Pomar (2), David (2), Manel (2), Barbón (3), Xino (3), Rueda (2) i Mut (3).
Rafa (2) per Borja, Víctor (2) per David i Òscar (2) per Rueda.
ÀRBITRE: Martí Onyate (2). Amonestà els jugadors del Cala d'Or David Campos, Gatet, Domingo, Toni Roig i el segon entrenador. Expulsà per doble amonestació els jugadors locals Àngel i Picó.b gols:
0-1: minut 14, Xino.
0-2: minut 28, Mut.
0-3: minut 69, Xino.
PERE FERRER. Cala d'Or.
Clara victòria del Santanyí en el derbi davant el Cala d'Or, en un partit dominat des del principi. De fet, el conjunt visitant fou clarament superior al Cala d'Or, que jugà els noranta minuts tancat a la rereguarda, sense crear gairebé cap acció ofensiva. Per la seva banda, el Santanyí dominà sense problemes el centre del camp i centrà el seu joc en la línia d'atac.

Així, en el minut 14 del primer temps el davanter del Santanyí Xino aconseguí superar la porteria defensada per Toni Mas i obrí el camí a la golejada. Impotents pel gol en contra, els jugadors del Cala d'Or augmentaren la seva agressivitat en defensa i cometeren nombroses faltes. Mostra d'això és el còmput total de targetes, vuit per als locals (sense comptar-hi l'amonestació del segon entrenador), cosa que significà l'expulsió de dos jugadors. El Santanyí, en canvi, no en rebé cap.

Abans del descans, el Santanyí superà per segona vegada la porteria defensada per Toni Mas. Aquest cop fou Mut qui marcà, cosa que sinificava el segon gol per al conjunt visitant.

En el segon temps, la situació no varià gaire. El Santanyí continuava dominant el centre del camp i creava nombroses oportunitats de perill. De fet, els visitants s'esforçaren molt per intentar augmetar com més aviat millor l'avantatge.

Fruit de tot aquest esforç, arribà el tercer i definitiu gol del Santanyí, novament marcat per Xino. Així, la tercera diana arribà en el minut 69 i sentencià definitivament el marcador a favor del Santanyí. Una victòria que els ajuda a pujar posicions a la taula classificatòria, en la qual se situen per sobre del seu rival, el Cala d'Or.

Per la seva banda, aquest equip deixà fugir tres punts molt valuosos que els haurien permès alenar i situar-se en un lloc còmode de la taula.

Bona entrada  

També fou destacable la bona entrada que registrà el derbi. Així, devers 250 aficionats dels dos equips animaren amb fervor els seus jugadors, companys de poble.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.