lluvia ligera
  • Màx: 10.16°
  • Mín: 7.47°

El Barça rep l'Atlètic i el Recre posarà a prova el Reial Madrid

El Barcelona i l'Atlètic de Madrid lliuraran un autèntic duel des dels llocs alts de la classificació, al Camp Nou, en el marc de la setena jornada de Lliga de Primera Divisió.Els blaugranes i els matalassers a poc a poc han assolit la velocitat de creuer, després d'un inici marcat pels dubtes, i aquest partit servirà per mesurar el seu nivell de resposta davant un compromís exigent. El Barça, a més, haurà de resoldre els seus problemes defensius, fruit de les moltes lesions que afecten l'equip.

El Reial Madrid rep el Recreativo de Huelva amb l'obligació de demostrar a la seva afició que la «línia de joc» no ha entrat en caiguda lliure i que remunta en positiu. Conservar el lideratge i sumar els tres punts es presenten com a fites imprescindible.El Vila-real, segon de la taula classificatòria, viatja a Pamplona per veure's les cares amb l'Osasuna en un altre interessant i complicat partit per a ambdós equips. Els navarresos són conscients que els seus objectius d'aquesa temporada impliquen fer-se forts a l'estadi Reyno de Navarra i no deixar-ne escapar més punts, mentre que els valencians volen allargar la seva ratxa de victòries.

El València necessita guanyar i convèncer. Fins ara, gairebé sempre, ha aconseguit una cosa o l'altra, però poques vegades ambdues i perquè les aigües davallin tranquil·les a la capital del Túria és necessari vèncer i jugar bé. El bon moment de l'Espanyol i l'oportunisme de Tamudo seran els majors perills.La frontera europea de la classificació és per al Mallorca, que rep el Getafe. Els illencs volen continuar mirant des de tan privilegiat balcó i trepitjar terrenys continentals. Els madrilenys, per la seva banda, necessiten marcar gols i guanyar. Fins ara han fet just el contrari i el resultat és la penúltima posició que ocupen.

Decantar-se'n és l'objectiu del Múrcia davant el Betis. Els murcians han guanyat dos partits, n'han empatats dos i n'han perduts també dos en sis jornades. El Betis ja sap què és guanyar al seu camp i ara ho vol provar a fora.

El Saragossa rep la visita del coer, el Llevant, la qual cosa sempre implica un perill. La victòria sembla obligada, sobretot després de l'eliminació europea, i en cas de deixar escapar cap punt, l'ensopegada adquiriria proporcions desorbitades.Athletic-Almeria, Sevilla-Deportivo i Racing-Valladolid son partits tallats amb el mateix patró entre equips de la zona tranquil·la de la taula.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.