algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 12°
13°

L' Atlètic Balears patí de valent

Continua líder amb tres punts d'avantatge sobre el Santa Eulària

L'Atlètic Balears patí de valent, però acabà derrotant el Binissalem (2-1) i continua, així, com a líder invicte. Totalitza ara dotze gols a favor, dos en contra i setze punts, tres més que la Penya Esportiva Santa Eulària, el seu immediat perseguidor. El conjunt de Tomàs Gibert cercà la victòria des del primer minut, però el Binissalem ben aviat deixà clar que no seria un rival fàcil i disposà de clares oportunitats per avançar-se en el marcador. Just iniciar-se la segona meitat, una clamorosa errada de López facilità el gol de Sancosme. L'equip blanc-i-blau reaccionà, passà a dominar el partit per complet i les ocasions no tardaren a arribar. Així i tot, no fou fins el darrer quart d'hora quan Lucas i Isma capgiraren el marcador i donaren els punts a l'Atlètic.

La Penya Esportiva Santa Eulària no va fer un bon partit, però derrotà l'Sporting Maonès (2-0). El conjunt pitiús, en un duel per oblidar, aprofità dues de les seves oportunitats per superar el conjunt menorquí, ja a la segona meitat.L'Alcúdia es consolida a la zona més noble, després d'aconseguir la victòria al sempre complicat Los Pinos d'Alaior. Un gol de David García, de penal, donà els punts als mallorquins, que en el còmput global del partit foren superiors.

El Mallorca B no va tenir cap dificultat, com estava previst, per golejar el Serverí (4-0). Un hat-trick de Fonseca i el quart gol de Romero sentenciaren el conjunt de Son Servera. Fonseca fou el gran protagonista del duel en aconseguir els tres primers gols de l'equip, però el davanter portuguès no presenta, en principi, una gran projecció. Evidentment, té grans virtuts, però ha de millorar la seva velocitat.

Una de les sorpreses de la jornada fou la victòria del Santanyí (2-0) davant el Constància. El conjunt d'Inca pecà de conservadorisme davant d'un voluntariós Santanyí. Manacor i Cala d'Or empataren (0-0) en un duel que tingué com a protagonista l'àrbitre Escribano Jiménez, que perjudicà els homes de Pep Sansó. Ferrioler i Atlètic Ciutadella protagonitzaren un partit per oblidar (0-0), avorrit i de baixa qualitat. Una de les grans sorpreses de la jornada fou el triomf del Margalidà dins Son Malferit. El Soledat no va saber matar el rival, que aprofità totes les seves ocasions.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.