lluvia ligera
  • Màx: 15.4°
  • Mín: 7.22°
10°

El Reial Madrid guanya a l'estil Capello

El conjunt blanc manté el lideratge malgrat oferir una penosa imatge davant un Getafe erràtic en atac

GETAFE 0
R. MADRID 1

GETAFE: Ustari, Pallardó, Cata Díaz, Belenguer, Licht, Celestini, Nacho, Casquero, Pablo Hernández, Manu del Moral i Uche.
Kepa per Nacho.
REIAL MADRID: Casillas, Torres, Cannavaro, Ramos, Marcelo, Gago, Drenthe, Robinho, Sneijder, Robben i Raúl.
Diarra per Gago, Guti per Drenthe i Baptista per Robinho.
ÀRBITRE: Undiano Mallenco (Comitè navarrès). Amonestà Kepa i Belenguer per part del Getafe i Gago, Sneijder i Robben per part del Reial Madrid.
GOL:
0-1: minut 65, Sergio Ramos.

EFE. Getafe.
Amb un joc gris, més propi de l'estil que imposà Fabio Capello la temporada passada, el Reial Madrid s'endugué sense merèixer-ho els tres punts del Coliseu Alfonso Pérez davant un Getafe que jugà més i millor, però que demostrà per què encara no ha guanyat cap partit. Fa bon futbol però no veu porta. Molt preocupant, la seva manca de punteria. I si endavant tens un porter en estat de gràcia com Casillas, encara pitjor. El porter madridista tornà a salvar el seu equip una setmana més.

El gol del triomf blanc arribà en el minut 65 mitjançant Sergio Ramos, en un contracop ben conduït per Robben i Sneijder, en possiblement l'única jugada ben trenada d'equip. Fins llavors, el Madrid no va fer res i, per suposat, quan marcà continuà amb el seu conservadorisme. El futbol del conjunt de Schuster perd crèdit jornada rere jornada.

Així, en el darrer quart d'hora, el conjunt de Michael Laudrup es llançà descaradament a l'atac i estigué a punt d'empatar, però el pal rebutjà una rematada de Kepa que tot l'estadi ja veia dins la xarxa visitant.

Sergio Ramos, abans, havia tret una pilota sota els pals i Manu del Moral havia enviat un xut a la fusta. Dues accions del davanter local Nacho acabaren per desequilibrar els seus companys i tot el públic. No es pot fallar més ni perdonar tant si no es vol acabar perdent. En definitiva, victòria blanca que permet al Madrid conservar el lideratge una setmana més i una altra derrota d'un Getafe que haurà de millorar molt si no vol complicar-se la vida ben aviat.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.