cielo claro
  • Màx: 21.13°
  • Mín: 13.08°
21°

L' Atlètic Balears remunta en la segona part

El Binissalem va aguantar bé fins al darrer quart d'hora, quan Lucas i Isma capgiraren el marcador

AT. BALEARS 2
BINISSALEM 1

AT. BALERAS: Josep López (1), Juan Martín (1), Antoni Martí (2), Juan R. Rodríguez (2), Pablo García (2), Antonio Fuentes (1), Prior (3), Esteban Muñoz (1), Pedro Almeida (1), Lucas Pou (3) i J. Alberto Ramón (1).
Herráiz (3) per Fuentes, Santos Maestre (2) per Esteban Muñoz i Ismael Vilaboa (3) per Pedro Almeida.
BINISSALEM: Xavi (2), T, Reynés (3), M.A. Salas (2), Toni Salas (2), Toni Oliver (2), Contreras (2), Maqueda (2), Camacho (1), Jota (2), Tolo Reus (1) i Sancosme (2).
Plata (1) per Maqueda, J. Ramis (1) per Camacho, i Luis Maqueda (1) per Jota.
ÀRBITRE: Ferrer Perelló (1). Regular. Amonestà amb targeta groga el local Ismael.
GOLS: 0-1: minut 48, Sancosme.
1-1: minut 78, Lucas.
2-1: minut 83, Isma.


L'Atlètic Balears guanyà en el partit que l'enfrontà amb un fort i dur rival, com ho va demostrar ahir el Binissalem. La primera meitat fou molt igualada, amb un gran desgast físic per part d'ambdós equips. L' Atlètic sortí molt ansiós per marcar i això li ocasionava grans dificultats per elaborar el seu joc ofensiu. El Binissalem creà la primera ocasió perillosa de la mà d'un esplèndid Reynés, que creà dues ocasions sense èxit en els minuts 8 i 13. La rèplica per part dels locals fou gairebé immediata amb una rematada de Lucas que se n'anà per damunt de la porteria. En el minut 22, l'At. Balears creà una nova oportunitat quan Prior donà la pilota a Fuentes i aquest acabà enviant l'esfèric al pal. Finalment, ja en el minut 45, una nova jugada de Reynés creà perill a la porteria local, però el porter López, d'una manera miraculosa, aconseguí desviar la pilota a córner. La segona meitat començà amb un gol visitant en el minut 48, quan Sancosme aprofità l'errada clamorosa de López i envià la pilota al fons de la xarxa. Amb aquest mínim desavantatge i amb l'inici dels canvis, els locals començaren a generar ocasions perilloses i encetaren un joc de pressió. En el minut 78 arribà el moment clau quan el local Herréiz tragué un córner en curt i cedí l'esfèric a Prior, el qual l'envià a Lucas que, sense vacil·lacios, superà Xavi. Amb l'empat, els locals s'animaren espectacularment davant un Binissalem que començava a pagar l'esforç físic. Pocs minuts després Isma tornava a demostrar la seva gran vàlua i en el minut 83 realitzà un fantàstic gol que deixà sentenciat el partit. D'aquesta manera provocaren una situació d'èxtasi entre els aficionats que hi assistiren.

Per la seva banda, els visitants, amb un acusat desgast físic, no abaixaren la guàrdia i tornaren a crear una nova ocasió que estigué a punt d'empatar el partit, però que finalment no aconseguiren materialitzar.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.