• Màx: 19.05°
  • Mín: 9.02°
18°

L' Atlètic de Balears remunta en dos minuts

Els blanc-i-blaus, sense brillar, aconseguiren capgirar el partit i sumaren la seva quarta victòria

MONTUÏRI 1
AT. BALEARS 2
MONTUÏRI: Alcover (1), Munar (2), Ordines (3), Redondo (2), Pau (3), Siquier (3), Ferrer (1), Edi (2), Rafita (2), Fullana (1) i Marcos (1).
Batle (1) substituí Munar, Socies (1) entrà per Ferrer i Riki (-) suplí Marcos.
AT.BALEARS: López (2), Rubio (1), Martí (2), Rodri (3), Pablo (2), Fuentes (1), Prior (3), Nando (3), Coll (1), Lucas (3) i Ramon (2).
Herranz (-) substituí Fuentes, Almeida (1) entrà per Coll i Santos (1) suplí Ramon.
ÀRBITRE: Burdaji Martín (1). Amonestà Ramon, Nando, Prior, Pablo i Santos per part del Montuïri; i Marcos, Ferrer, Rafita, Siquier, Pau i Munar per part de l' Atlètic Balears.

1-0: minut 26, Rafita, de penal.
1-1: minut 52, Prior.
1-2: minut 54, Lucas.

L'Atlètic de Balears sumà un nova victòria, la quarta en cinc partits, davant un Montuïri que deixà escapar un partit que tenia ben controlat durant els primers quaranta-cinc minuts.

S'enfrontaven dos dels equips més poc golejats de Tercera, però això no es traduí en un matx conservador i avorrit. El Montuïri, fent valer la seva condició de local, sortí al camp amb la iniciativa i jugà una excel·lent primera part. Hi posà el joc, les ocasions i també el gol, quan Rafita â—molt actiuâ— transformà un penal poc abans que hagués passat la mitja hora. El mateix Rafita tingué a les botes el 2-0 abans del descans, però fallà. Els visitants, en canvi, estigueren pràcticament desapareguts durant tot el primer període.

La remuntada

En la represa, el panorama canvià per complet. L'Atlètic de Balears sortí amb la clara intenció de refer-se en el marcador i es llançà a l'atac. Ho féu amb tanta efectivitat que als deu minuts ja havia aconseguit remuntar el partit gràcies als gols de Prior i Lucas, en només dos minuts de diferència.

El segon gol arribà després d'una badada defensiva dels locals, que reclamaven un possible penal comès sobre Siquier.
Després que l'1-2 pujàs al marcador, però, ja no hi hagué cap ocasió clara per a cap dels dos equips. El conjunt de la via de cintura féu valer la seva superioritat tècnica per tenir controlats els minuts finals del partit.

En aquest sentit, d'especial rellevància fou la tasca del migcampista Nando, complementada a la perfecció per Prior i per l'amenaça constant que suposa Lucas. Per part del Montuïri, Rafita acusà en la represa el desgast físic després de la seva gran actuació en la primera part.

Amb aquest resultat, els locals perden una magnífica ocasió de situar-se als llocs capdavanters de la taula, mentre que els de la via de cintura són els líders de Tercera, ja que sumen quatre victòries i un empat en els cinc partits jugats fins ara.