muy nuboso
  • Màx: 18.11°
  • Mín: 13.93°
17°

Què passa amb Trejo?

El davanter argentí encara no ha entrat a cap convocatòria de Gregorio Manzano

Óscar Trejo està vivint la seva pitjor etapa, esportivament parlant, des que arribà a l'illa. El davanter argentí quedà ahir per quarta vegada fora de la llista de convocats i és únic jugador de la primera plantilla del Mallorca que encara no ha tengut l'oportunitat de vestir-se de curt en partit oficial aquesta temporada sense estar lesionat.

Així, Óscar Trejo, que il·lusionà tot el mallorquinisme el dia del seu debut contra el Getafe (8 d'abril), quan marcà un gran gol en aprofitar la primera pilota que caigué als seus peus, no acaba d'entrar en aquest inici de curs en els plans del tècnic del Reial Mallorca, Gregorio Manzano. La que havia de ser la temporada de la seva consagració s'està convertint en un autèntic malson per al jove futbolista de només 19 anys, que veu com la seva feina als entrenaments queda sense recompensa els caps de setmana.

Igual que passà en les tres primeres jornades contra el Llevant, l'Atlètic de Madrid i el Vila-real, Trejo tornà a ser un dels sacrificats pel tècnic andalús i quedà fora de l'expedició vermella que viatjà fins a Almeria juntament amb Molinero i els lesionats Webó i Javier Dorado.

Molinero i Dorado tampoc no han entrat en cap convocatòria mallorquinista aquesta temporada, però ambdós han tengut problemes de lesions que han justificat les seves absències.

Sense cap dubte, l'arribada de Güiza i Webó aquesta temporada han perjudicat Trejo, que ha passat a ser el cinquè davanter de l'equip per darrere l'andalús, el camerunès, Víctor i Arango.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.