algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
16°

Arango: «L'àrbitre ens ha perjudicat»

El futbolista veneçolà considera que Pérez Burrull els ha robat un punt amb la seva errada

Indignats. Els jugadors del Reial Mallorca es varen mostrar molt molests per la derrota encaixada ahir a l'Ono Estadi davant el Vila-real, de la qual culpen el col·legiat del partit, el cantàbric Pérez Burull, qui va anul·lar injustament un gol a Dani Güiza quan el marcador era de 0-1.

El veneçolà Juan Arango es va mostrar categòric en assegurar que «l'àrbitre ens ha llevat un punt, perquè el gol que ens ha anul·lat era en el darrer minut. Estam descontents amb la seva actuació, però els jugadors no podem fer res. Només podem oblidar i pensar ja en el pròxim partit. Crec que el club s'hauria de queixar, perquè la derrota no ha estat justa i hem deixar de sumar un punt que al final de la Lliga podria ser important».

Per altra banda, Arango es mostrà una mica sorprès per la seva suplència i assegurà que «esperava jugar, però si he començat des de la banqueta ha estat una decisió tècnica que he de respectar». Molest amb l'àrbitre es mostrà també el central Sergio Ballesteros, qui afirmà tenir una «sensació amarga» per la derrota final, però també reconegué que «els àrbitres són humans i tenen dret a equivocar-se. Però hi ha errades puntuals que influeixen en el resultat final perquè quan es produeixen no hi ha marge per reaccionar. Jo estava molt a prop en la jugada en qüestió, pens que ha estat un gol claríssim i encara no sé com ha pogut xiular fora de joc. No vull malpensar que l'errada sigui una qüestió personal. És veritat que la temporada passada vàrem perdre els dos partits que ens xiulà Pérez Burrull, però també és veritat que és un bon àrbitre i que es pot dialogar amb ell durant el partit. Per altra banda, el central de Burjassot comentà que «ja no li hem de fer més voltes i hem de pensar en el pròxim partit davant l'Almeria. No serà un partit fàcil, perquè és un rival acabat d'ascendir i afronta aquesta temporada amb molta il·lusió. Segurament ens plantejarà problemes.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.