cielo claro
  • Màx: 19.52°
  • Mín: 9.61°
11°

Es repeteix la història del 2002/03

El Reial Mallorca topa amb el Vila-real amb opcions de ser líder

El futbol, de vegades, és capriciós i aquest pic les circumstàncies han volgut que es repetís una curiosa història: el Reial Mallorca, igual que la temporada 2002/03, rebrà la visita del Vila-real amb opcions de lluitar pel lideratge de Primera Divisió.El precedent es remunta a la jornada 11 de l'esmentat curs 02/03. El Mallorca, aleshores entrenat també per Gregorio Manzano, afrontava el duel contra el Vila-real instal·lat en la segona posició de la taula classifiactòria, a només un punt de la Reial Societat, que en aquell moment era líder, i amb tres punts d'avantatge sobre el tercer classificat, el València. Els vermellencs havien arribat a ser segons per una espectacular ratxa de set victòries "Athletic de Bilbao (0-2), Espanyol (2-0), Betis (0-1), Osasuna (2-0), Valladolid (1-3), Alabès (3-1) i Racing de Santander (1-2), això sí, després d'haver perdut els tres primers partits de Lliga "València (0-2), Celta (3-1) i Atlètic de Madrid (0-4).

El Mallorca, a més, rebia la visita del «submarí groc» a Son Moix coneixent la notícia de l'empat de la Reial Societat al camp del Rayo Vallecano. Ho tenia tot a favor seu. Un triomf li hagués permès liderar la classificació de Primera, però llavors el Vila-real aigualí la festa a l'afició vermellenca i trencà la ratxa victoriosa del conjunt de Manzano en aconseguir sumar un empat (1-1) que impedí que el Mallorca culminàs la seva espectacular remuntada des de l'última posició.

Actualment, el Mallorca torna a ser segon i diumenge rebrà el Vila-real en partit corresponent a la tercera jornada, a només un punt del líder, Reial Madrid. L'equip de Manzano torna a afrontar el partit en ratxa després de romandre invicte 10 partits "8 de pretemporada i 2 de Lliga" i jugarà coneixent el resultat del Madrid, que ho fa dissabte. Coincidències.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.