El Binissalem juga el seu millor partit i apallissa el Margalidà

BINISSALEM: Xavi (3), Tomeu Reynés (3), Miquel Àngel Salas (3), Toni Salas (3), Oliver (3), Contreras (3), Mora (3), Pablo Maqueda (3), Reus (3), Camacho (3) i Jota (3).

Ramis (3) per Oliver, Plata (3) per Pablo Maqueda i Luis Maqueda (3) per Jota.
MARGALIDÀ: Julià (2), Chaparro (2), Hurtado (2), Alorda (2), Juanjo (3), Moncadas (2), Simonet (3), Siquier (3), Parric (2), De la Cruz (2) i Dario (3).

Gerra (3) per Julià, David (3) per Chaparro i Kiko (3) per Hurtado.
ÀRBITRE: Rodríguez Quintero (1), regular. Amonestà els locals Miquel Àngel Salas, Toni Salas i Pablo Maqueda i els visitants Alorda i Moncadas. gols: 1-0: minut 11, Mora.
2-0: minut 41, Pablo Maqueda.
3-0: minut 49, Reynés.
4-0: minut 61, Mora.
5-0: minut 79, Mora. incidències: Es guardà un minut de silenci en memòria de Toni Morey, expresident del Binissalem.
JAUME VIDAL. Binissalem.
El Binissalem aconseguí la seva primera victòria de la temporada en golejar el Margalidà per 5-0. Mario Mora, autor de tres gols, fou el gran protagonista del partit.