nubes dispersas
  • Màx: 16.84°
  • Mín: 12.25°
16°

Gregorio Manzano: «L'equip continua en la bona línia de joc»

L'entrenador del Mallorca valorà positivament el punt sumat al Calderón

El tècnic del Reial Mallorca, Gregorio Manzano, es mostrà molt satisfet pel punt sumat a l'estadi Vicente Calderón contra l'Atlètic de Madrid i afirmà que «l'equip continua en la bona línia de joc». «Hem plantat cara a un bon Atlètic de Madrid i tornam cap a l'Illa sense perdre. Hem fet una passeta més, però encara queden moltes jornades i encara poden passar moltes coses», assegurà l'entrenador vermellenc, qui no es vol contagiar de l'eufòria que envolta el bon inici de Lliga del seu equip i es mostrà prudent.

Manzano destacà la gran actuació del porter binissalemer Miquel Àngel Moyà, qui amb les seves encertades intervencions evità la derrota del Mallorca i no pogué fer res en el gol de Pernía. «Ha fet dues o tres aturades molt bones. Si tenim en compte que l'Atlètic de Madrid quan juga a casa és un equip ofensiu i crea moltes ocasions de perill, podem arribar a la conclusió que Moyà ha fet molt bé la seva feina».

El tècnic de Jaén reconegué que l'Atlètic de Madrid els donà molta feina i que en algunes accions els futbolistes matalassers actuaren al límit del reglament, en especial el migcampista Antonio Reyes, un dels amonestats en el partit d'ahir. «Ha estat un partit viril, però no violent. Reyes ha tingut una topada lamentable amb Navarro i avui "ahir per al lector", igual que la passada temporada al Santiago Bernabéu li ha tornat a cercar el peu de suport. Reyes ha sortit al camp accelerat i ha realitzat algunes entrades dures impròpies d'un jugador de la seva qualitat. Malgrat tot, no eren mereixedores de la targeta groga i l'àrbitre ha estat encertat».

Manzano reconegué que després de l'il·lusionant debut contra el Llevant, l'Atlètic de Madrid era un equip ideal per confirmar la millora que ha experimentat l'equip aquesta temporada i que «he tret conclusions positives». «La plantilla d'enguany es pot desenvolupar una passa més que la temporada passada».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.