• Màx: 17.23°
  • Mín: 11.35°
15°

El Manacor fa patir de valent el Mallorca B

El conjunt local, amb l'empat, deixà un sabor agredolç en la seva estrena a Son Bibiloni

Mallorca B 3
Manacor 3
Mallorca B: Hugo (1), Ferreres (1), Fusco (1), Alfred (1), Castillo (2), Alberto (1), Jaime (1), Oller (1), Emilio (1), Martí Noceras (2) i Izquierdo (1).
Fonseca (1) per Fusco, Cayon (1) per Castillo i Bernat (1) per Izquierdo.
Manacor: Vives (1), Sureda (1), Joan Miquel (1), Julià (1), Pere Fuster (1), David Mateu (1), Vidal (1), Moll (1), Gual (2), Edu (1) i Llull (1).
Alejandro (1) per Sureda, gil (3) per David Mateu i Mira (1) per Edu.
ÀRBITRE: Daza Blanco (1). Regular. Amonestà amb targeta groga Emilio, Castillo, Fusco i Bernat per part de l'equip local i Edu i Alejandro per part de l'equip visitant. Expulsà per doble amonestació Ferreres del Mallorca en el minut 73.
3-3: minut 84, M. Noceras.

El Mallorca B deixà ahir un gust amarg als aficionats en la seva estrena a Son Bibiloni, després d'empatar a tres gols contra el Manacor de Pep Sansó.

Els jugadors manacorins no ho posaren fàcil als locals i els feren patir de valent per aconseguir finalment empatar.
La primera meitat, tot i que l'equip vermellenc aconseguí avançar el seu marcador en el minut 20 gràcies a un gol de Castillo, va ser bastant avorrida i en part incòmoda de presenciar pels aficionats com a conseqüència de no poder estrenar la graderia.

Pel que fa a la segona meitat, l'equip visitant va fer front als rivals i s'apoderà del partit. Pocs minuts després del descans, i concretament en el 57, el jugador del Manacor Llull aconseguia, en principi, equilibrar el marcador, tot i que finalment el col·legiat Daza Blanco anul·là el gol per fora de joc.

No obstant això, Llull no tardà gaire a donar una resposta després d'enviar la pilota al fons de la xarxa. Posteriorment, i en els 10 minuts següents, del 59 al 69, els visitants mantingueren la iniciativa i la possessió de la pilota, de tal manera que en aquest breu període aconseguiren canviar el partit i situar-se per davant de l'equip local amb un marcador d'1-3, gràcies a les bones intervencions dels jugadors visitants Llull, Gual i Gil.

Però quan el partit ja pareixia sentenciat i quan gairebé tothom donava per fet que la victòria seria del conjunt del Manacor, el joc tornà a capgirar-se i la resposta del conjunt mallorquinista fou molt ràpida i contundent. El vermellenc Emilio Nsue fou qui acurçà distàncies en superar la porteria defensada per Hugo, mentre que en tan sols dos minuts el capità de l'equip, Martí Noceras, aconseguia minvar la diferència fins a arribar a l'empat definitiu en el marcador.

D'aquesta manera, el Manacor i el Mallorca B aconsegueixen endur-se un punt per hom en un partit.