• Màx: 19°
13°

Casillas es lesiona i no viatjarà

El porter madridista patí un cop a l'entrenament i Palop el substituí

Luis Aragonés, seleccionador espanyol, ja té gairebé tots els seus jugadors concentrats a la ciutat del futbol de Las Rozas per preparar el partit amistós davant Grècia, en el qual no hi seran ni Sergio Ramos per culpa d'un cop a un dit del peu, ni Iker Casillas a causa d'una forta contusió al genoll dret. Àngel López, del Celta, i Andrés Palop, del Sevilla, substituiran els dos lesionats
Per la seva banda, Casillas es va lesionar durant l'entrenament del vespre, mentre els jugadors d'Aragonés disputaven un partit a mitjan camp a la ciutat del futbol de Las Rozas. En la sortida va xocar molt fort amb el migcampista català de l'Arsenal, Cesc Fàbregues, i va haver de ser atès pels doctors de la selecció. Es va reincorporar al partit i només aguantà uns minuts. La convocatòria de dos porters per viatjar a Grècia per disputar el partit amistós provocà que el partit d'entrenament acabàs només amb un porter, Pepe Reina. Ahir vespre, el sevillista Andrés Palop ocupà el buit deixat pel porter del Reial Madrid.

El doctor de la selecció, Genaro Borrás, confirmà la lesió del porter: «Sofreix una forta contusió a un tendó del genoll dret. Un cop de prou intensitat del qual no es recuperarà en dos o tres dies,sinó que necessitarà un termini d'entre quatre i sis dies». Casillas ja descansa al seu domicili, on guardarà repòs abans de posar-se en mans dels serveis mèdics del Reial Madrid. És dubte per jugar dissabte en el debut lliguer a l'estadi Santiago Bernabéu davant l'altre equip madrileny, l'Atlètic de Madrid. El defensa del Celta de Vigo va rebre la notícia de la seva convocatòria a les 12:30 del migdia. L'exploració radiològica a que es va sotmetre Sergio Ramos, mostrà que el defensa pateix un esguinç al turmell. Malgrat que el madriidsta viatjarà amb la resta de companys, encara s'ha d'esperar per saber si estarà en condicions de poder jugar l'amistòs.