cielo claro
  • Màx: 19.72°
  • Mín: 9.02°
19°

«Tenc un equip jove i responsable»

Carles Martínez, tècnic del Constància, es mostra confiat i il·lusionat

J. A. PEÑA. Palma
Carles Martínez (1976) és el nou entrenador del Constància. Martínez prové de l'Andratx i en les seves mans té la possibilitat que l'equip inquer faci un bon paper. El club s'ha reforçat amb catorze incorporacions enguany, i ara ja realitzen la pretemporada. Els d'Inca esperen millorar els resultats de la passada campanya, en la qual quedaren a prop de les posicions de descens.

"Com us sentiu amb vista a la nova temporada?
"Molt il·lusionat. Aquest projecte és un nou repte i som conscient de la responsabilitat que això significa. Confii en la feina que realitzen l'equip, el cos tècnic i jo mateix. Hem d'aconseguir el màxim rendiment de l'equip per fer un bon paper durant la pròxima temporada.

"Quin és l'estat de l'equip en aquests moments?
"Començàrem a entrenar el dia 18 de juliol. Hem entrenat cada dia perquè l'equip vaig agafant la forma física adequada. També treballam el volum i la càrrega per començar la temporada en condicions òptimes.

"Com veis el primer partit de la campanya?
"Encara falta un mes per al debut, però puc dir que serà molt dur. La Penya Santa Eularia és un dels millors equips de la categoria i pens que quedarà entre els quatre primers.

"Com respon l'equip durant aquesta pretemporada?
"Fa poc temps que hem començat, però puc dir que he trobat un equip responsable, jove, però amb experiència. Hi ha molt bon ambient entre els jugadors, però ells saben que la competència serà màxima per aconseguir una posició a l'onze titular.

"Esperau cap incorporació més?
"No estam tancats a res. Teòricament la plantilla està tancada, però encara hem de veure com evolucionen els jugadors i si estan a l'altura de les expectatives.

Després també hauríem de veure si hi ha cap jugador que ens interessi i estudiar-lo per veure si pot venir al club.

"Quins són els objectius de la temporada?
"Som conscients que l'equip és nou i que partim de zero. L'objectiu és situar-nos a la part mitjana alta de la classificació. No renunciam a res, però hem de treballant molt.

"Quines pretensions teniu en el futur?
"M'agradaria consolidar-me com entrenar de Tercera Divisió i que es valori la meva feina com a tècnic.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.