nubes dispersas
  • Màx: 14°
  • Mín: 10°
10°

Els jugadors del Mallorca suen la camiseta

Gregorio Manzano alaba la qualitat i les ganes de triomfar de les noves incorporacions vermellenques

Els jugadors del Mallorca hauran d'enfrontar una temporada dura, i per aquest motiu el cos tècnic està programant unes sessions d'entrenament fortes perquè tornin a adquirir la forma física adequada.

La plantilla va córrer ahir 12 quilòmetres, després de ser sotmesa a un control de pes pels serveis mèdics del club illenc. Com sol ser habitual, Jonás fou el més destacat en qüestions de córrer, ja que cap dels seus companys no va ser capaç de seguir el seu ritme.

Els tres porters del Mallorca varen seguir un programa de feina específic, com també Martí Crespí, que encara no està en òptimes condicions físiques.

Manzano  

Gregorio Manzano aclarí ahir que, si bé li agrada «que un club tan gran com el Porto segueixi la pista de Nunes», aquesta situació «s'ha de solucionar com més aviat millor».

D'altra banda, eltècnic andalús també va afirmar que «si no ve el punta que vull, no en vindrà d'altre», referint-se a la recerca per part del Mallorca d'un davanter que asseguri els gols.

«El mercat en les posicions d'atac és molt limitat i si no hi trobam el que cercam tal vegada no val la pena dur ningú. Volem un jugador amb velocitat, que sigui més ràpid que potent», explicà. «En aquests moments, la plantilla no es troba tancada ni oberta, però estam a l'expectativa perquè la podem millorar si trobam en el mercat cap jugador que pugui ser útil a l'equip», afegí.

Quant a l'adaptació dels fitxatges nous, sentencià: «És perfecta». «Molinero o Borja són joves i tenen ganes d'arribar amunt. En el cas de Webó o de Navarro també ens donaran coses diferents que, juntament amb el que ens proporcionaran els del planter, permetran un salt de qualitat», digué. «Els jugadors estan bé, dins la línia de pes que ja vaig comentar», afirmà.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.