muy nuboso
  • Màx: 20°
  • Mín: 13°
16°

L'equip vermellenc es fa seu David Navarro

El jugador del València aterra a Palma cedit per un any i després de rebutjar una oferta del Racing

65694
El nou jugador del Mallorca David Navarro a la seva arribada a l'aeroport de Palma. | MIQUEL CANYELLES.

El jugador del València David Navarro aterrà ahir a l'aeroport de Palma amb la finalitat d'incorporar-se a les files del Reial Mallorca, on jugarà cedit durant un any.

El defensa arribà amb la particularitat que no podrà jugar fins al 14 de setembre a causa de la sanció que va rebre per agredir Nicolás Burdisso, jugador de l'Inter de Milà, en un partit de Champions League que el València disputà amb l'equip italià el mes de març. Pràcticament ja han passat els set mesos de sanció que havia de complir, però, fins la data indicada, Navarro no podrà jugar cap partit, ni tan sols amistós.

Navarro té 27 anys, fa 1'83 d'alçada i pesa 76 quilos. Ha jugat cinc temporades en Primera Divisió, i ve a completar la defensa vermellenca. La darrera temporada, Navarro jugà 21 partits, dels quals 20 vegades va ser titular.

El nou jugador vermellenc rebutjà una oferta del Racing de Santander en el darrer moment per poder venir a l'illa i formar part del projecte del Mallorca.

«Tot ha estat molt ràpid. En qüestió de dos o tres dies s'ha arreglat tot», digué. «Les ganes de l'equip perquè jo m'incorporés i les meves per venir han estat fonamentals en tot això», afegí.

Navarro també parlà de la seva sanció, i aclarí que no pot disputar ni tan sols duels amistosos. «No, fins al dia 14 de setembre no puc jugar cap partit», afirmà.

Quant als motius que han duit Navarro a decidir-se pel Mallorca, el defensa digué que «sempre m'ha agradat el Mallorca». «La veritat és que és un gran equip i que l'any passat va fer una molt bona temporada», explicà. «El que m'interessa és estar en un equip que jugui bé i aquest és el cas del Mallorca».

«En principi vénc cedit, però haurem d'esperar a avui quan parlem de les meves condicions i conèixer els detalls», va dir.
Navarro parlà del que ell creu que pot aportar a un equip com el Mallorca. «Sé que hi ha molt bons jugadors, però intentaré donar tot el que pugui de mi».

Quant a si coneix qualque jugador del Mallorca que li hagi pogut recomanar venir a l'illa, Navarro explicà que no és aquest el cas. «No conec ningú», sentencià. «Només vaig coincidir en un partit de la selecció valenciana amb Ballesteros i no conec ningú mes», finalitzà el defensa.

Navarro ve a ocupar la plaça que hauria estat per Àlvaro Mejía en cas que el Mallorca hagués aconseguit el seu fitxatge. No va ser així i Mejía és ara jugador del Múrcia. Però els vermellencs ja compten amb el valencià.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.