algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 11°
20°

Gabi Milito aterra a Barcelona

L'argentí afirmà que jugar al club català era la seva primera opció

El defensa Gabriel Milito va arribar ahir a Barcelona per formalitzar el seu fitxatge pel FC Barcelona, amb el qual avui passarà la pertinent revisió mèdica i serà presentat, i va manifestar que el Barça va ser «sempre» la seva primera opció i que actualment és «el millor equip del món». Milito va aterrar a l'aeroport d'El Prat a les 17.50 hores i després es va traslladar a les oficines del Barcelona per posar davant dels mitjans gràfics. Avui, el Camp Nou obrirà les seves portes al públic a la presentació del jugador, en principi amb el dorsal número 12.

A la seva arribada a Barcelona, l'internacional argentí, recent subcampió de la Copa Amèrica, va expressar la seva il·lusió i confiança davant del seu fitxatge pel club català, al qual arriba després de quatre anys en el Real Saragossa i que, segons va dir, era el seu club de destinació prioritària, malgrat que tenia altres ofertes. «La gent que està amb mi sempre va saber que el Barcelona era la meva opció número u, pel que és el club, per la seva realitat i pel present de l'equip. Sempre vaig tenir la il·lusió de jugar algun dia en el Barça», va explicar, en declaracions al canal Barça TV.

Milito va assegurar que «quan va sorgir la possibilitat, el Barcelona va passar a ser la prioritat» i va manifestar que sent en el seu interior que dóna el salt al club blaugrana en «un bon moment» de la seva carrera, «tant a nivell futbolístic com de maduresa», després de la seva experiència al Reial Saragossa.b «Conec la Lliga espanyola després de quatre anys al Saragossa i em sent preparat per jugar en un gran equip, però ara queda demostrar-ho. Tant de bo pugui estar a l'alçada del que s'espera de mi a Barcelona i que les coses surtin bé», va dir. Al seu parer, el Barça és «en aquest moment el millor equip del món».

De moment, considera que és aviat per saber si està preparat per convertir-se en un dels líders del vestidor del Camp Nou, com va vaticinar el secretari tècnic del Barcelona, Txiki Begiristain, i va comentar que «això es veurà amb el temps».

Gabi Milito també va manifestar que és «un plaer» formar part d'un equip amb Ronaldinho, Henry, Eto'o i el seu company de selecció Leo Messi, «però no només al costat d'ells, sinó d'altres grans jugadors que hi ha en el club», i que el seu compatriota Messi només li ha parlat «molt bé» del Barcelona.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.