cielo claro
  • Màx: 14.96°
  • Mín: 7.61°
14°

Brasil s'imposa a Argentina i revalida el títol

Els de Dunga anul·laren el bon joc que els blanc-i-cels havien mostrat durant tot el campionat

BRASIL 3
ARGENTINA 0

BRASIL: Doni, Maicon, Alex, Juan, Gilberto, Mineiro, Elano, Josué, Julio Baptista, Vagner Love i Robinho.
Dani Alves per Elano i Fernando per Vagner Love.
ARGENTINA: Abbondanzieri, Zanetti, Ayala, Milito, Heinze, Mascherano, Verón, Cambiasso, Riquelme, Messi i Tévez.
Lucho González per Verón i Aimar per Cambiasso.
ÀRBITRE: Carlos Amarilla. Amonestà Alex, Doni, Gilberto, Julio Baptista, Mascherano i Tévez. gols: 1-0: minut 4, Julio Baptista.
2-0: minut 40, Ayala en p.p.
3-0: minut 69, Dani Alves.

Brasil va treure tot el seu ofici i acabà amb el somni argentí de tornar a aconseguir un títol de seleccions després de catorze anys de sequera i, de passada, silenciar els pronòstics que veien Argentina campiona després de golejar l'equip d'Alfio Basile per 3-0.

La selecció brasilera revalidà el títol obtingut fa tres anys a l'edició de Perú i ja suma vuit copes, a sis d'Argentina i l'Uruguai, ambdues amb catorze.

La primera arribada a porta del partit portà el primer gol del Brasil. El partit semblava estancat al centre del camp quan una pilotada llarga trobà Baptista prop de l'àrea qui, veient avançat a Abbondanzieri, tragué una rematada amb la seva cama dreta que es va colar pel segon pal.

Inicialment semblava que Argentina reaccionaria davant el gol en contra amb una ofensiva total. Tanmateix, als esforços ofensius dels argentins els mancava continuïtat, ja que a l'equip li costava molt arribar i sofria amb els marcatges a l'home dels brasilers, que permanentment aconseguien doblar l'home que portava la pilota.

Les projeccions de Maicon per la banda dreta feien sofrir moltíssim els argentins i just en una jugada per aquesta banda arribà el segon gol brasiler, quan Ayala intentà tallar una centrada amb tanta mala sort que acabà al fons de la seva porteria.

Argentina no aconseguia generar res d'interessant de les faltes al seu favor i en canvi d'una d'elles sorgí el contracop que portà el tercer gol brasiler, marcat per Dani Alves després de rebre, totalment desmarcat, una centrada de Vagner Love, mentre els argentins corrien desesperadament cap a la seva porteria.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.