algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 11°
19°

Manzano: «Per mi José Nunes és intransferible»

El tècnic vermellenc repassa l'estat de la plantilla abans de partir cap a Kossen per realitzar la pretemporada

95976
El tècnic del Reial Mallorca,Gregorio Manzano, durant la roda de premsa que oferí ahir a l'Ono Estadi. | MONTSERRAT.

Gregorio Manzano repassà ahir l'estat de la plantilla després de la primera setmana d'entrenaments.
Manzano descartà que l'arribada de Navarro signifiqui la sortida de Nunes. «Per mi Nunes és intransferible. Però si se'n paga la clàusula, tot jugador pot sortir. No hi ha gens de relació entre l'arribada de Navarro i la sortida del portuguès».

El tècnic comentà que la majoria de la plantilla es troba en condicions físiques idònies. «Veig el 95% de la plantilla en la línia aconsellada. Els qui encara no ho han aconseguit, s'hauran de posar en forma a Kossen», explicà Manzano.

L'entrenador del Reial Mallorca també parlà dels fitxatges nous. Respecte de David Navarro, Manzano admeté que era una possibilitat. «Navarro era a la llista. No hem pogut dur Mejía i hem de parlar amb Navarro i arribar a un acord», manifestà el tècnic andalús.

Quant a Borja Valero, l'entrenador vermellenc explicà que és un futbolista jove i motivat. «Valero és un jugador amb fam de progressar. Té moltes ganes d'estar en un club de Primera, i això cada dia als entrenaments», comentà.

Respecte a la porteria, l'entrenador del Reial Mallorca augurà una autèntica batalla davall els tres pals. «Serà difícil decidir qui serà el porter. Lux i Moyà fan molta de feina», explicà l'entrenador mallorquinista.

Manzano també parlà de la davantera del seu equip. Explicà que espera una contribució en forma de gols de l'atacant camerunès Pierre Webó. El tècnic creu que Víctor i Trejo són jugadors en evolució i que confirmaran les expectatives en la campanya següent. «Víctor i Trejo són jugadors amb projecció, dels quals s'espera que arribin a fer un bon paper», comentà l'entrenador.

Manzano parlà també de la incorporació d'un davanter nou, una possibilitat que no descartà. «La secretaria tècnica encara treballant per millorar la plantilla. El club intenta cercar jugadors assequibles a la seva economia i que siguin una promesa de present i de futur», es limità a declarar el preparador mallorquinista.

També parlà de Jankovic, ja que la seva baixa significa una minva de qualitat i de gols per a l'equip. I assegurà que aquesta ausència l'hauran de suplir Arango i altres jugadors com el Galgo Gutiérrez.

Respecte del davanter mallorquí Tuni Adrover, declarà que el seu futur depèn d'ell mateix. «No he vist cap oferta seriosa per Tuni, sinó que només n'he sentit rumors», assegurà. «Si queda haurà de competir amb Víctor», comentà Manzano.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.