algo de nubes
  • Màx: 17.07°
  • Mín: 9.88°
10°

El Mallorca posa la directa per Soldado

El club vermellenc considera possibles alternatives amb vistes a configurar la seva nova plantilla

79262
El Reial Mallorca podria finalment incorporar el madridista Soldado a les seves files amb vista a la pròxima temporada

El Mallorca no acaba d'aclarir la situació de la plantilla amb vista a la nova temporada. De fet, el conjunt vermellenc està considerant totes les alternatives possibles pel que fa a les noves incorporacions.

Soldado és una de les possibilitats més clares ara per ara al club illenc. El jugador ha finalitzat la seva temporada cedit a l'Osasuna pel Reial Madrid, i el Mallorca podria aprofitar aquesta conjuntura per arribar a un acord amb l'equip blanc i fer-se amb els serveis del davanter.

Una altra de les alternatives que el cos tècnic vermellenc està treballant durant aquests dies és el fitxatge de Negredo. Però no és només el Mallorca qui vol Negredo. Osasuna, Múrcia i Deportivo també es volen fer amb els serveis del jugador. Així, el Mallorca haurà de confiar en la paraula de Madrid, que garantí que donaria prioritat a l'oferta vermellenca.

Tot això en uns dies en els quals s'haurien de confirmar els fitxatges de Webó i Mejía.
La situació respecte a Webó es complica per moments a causa de les ofertes que el camerunès ha rebut del Múrcia i de l'Osasuna.
En el cas del Múrcia, el jugador tindria damunt la taula un contracte per cinc anys amb més dotació econòmica que el del Mallorca.
En el cas de Mejía, el Mallorca espera que el Madrid digui l'última paraula i que rebaixi les seves pretensions econòmiques, ja que el club blanc demana tres milions d'euros pel central, quantitat que el Mallorca no està disposat a assolir.

Aquesta setmana s'haurien de resoldre els interrogants entorn a les noves incorporacions mallorquinistes, sobre tot si es té en compte que l'equip illenc voldria viatjar cap a Kossen amb els seus nous jugadors perquè tota la plantilla pugui preparar junta la pretemporada. Aquesta setmana serà doncs decisiva per als interessos vermellencs.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.