algo de nubes
  • Màx: 20.6°
  • Mín: 13.38°
15°

Schuster ja mana al Reial Madrid

L'alemany Bernd Schuster fou presentat ahir a l'estadi Santiago Bernabéu com a nou entrenador del Reial Madrid, càrrec en el qual relleva l'italià Fabio Capello.

Schuster, que va ser jugador del Reial Madrid els anys 1989 i 1990, és la primera incorporació oficial de l'actual campió de la Lliga espanyola per a la pròxima temporada.

L'alemany agraí la confiança que ha dipositat en ell la junta directiva que presideix Ramón Calderón per dirigir un dels quatre millors clubs del món. El nou entrenador va admetre que era «un dia molt feliç» per a ell i va confiar que els objectius es complissin.

Calderón, qui presentà l'acte a la llotja del Bernabéu, després de la firma al seu despatx de l'acord assolit per ambdues parts, ressaltà que el tècnic reuneix tots els valors que aglutinen al Reial Madrid, per la qual cosa considerà que ahir s'inicià «un nou camí» en la recerca, no només de títols, sinó d'assolir «l'excel·lència en el joc».

«Schuster ha estat un grandíssim jugador, és un gran entrenador i, per damunt de tot, és una gran persona», explicà el president del club madrileny.

Va «ser un dels més brillants jugadors del nostre club, amb el qual aconseguí nombrosos èxits, entre aquests, dues lligues, una Copa i dues Supercopes,» digué Calderón, que incidí a la «gran empremta que deixà Schuster en tots els equips pels quals va passar».

«Aquesta casa no és nova per a mi. Vaig tenir la sort d'haver-hi jugat dues temporades. Sé el que és i on estic. La meva idea com a entrenador, era la de triomfar, igual que com a futbolista, en un equip gran. I entre els dos, tres o quatre equips més grans del món, un d'ells és el Reial Madrid», sentencià Schuster.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.