algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 13°
15°

Espanya-Brasil serà el duel estrella dels vuitens de final

La primera fase de la Copa Mundial Sub 20 de la FIFA Canadà 2007 va deixar un tan inesperat com atractiu Espanya-Brasil a vuitens de final, una vegada conclosa la tercera jornada amb els darrers partits dels grups A i C.

En aquesta, ambdues seleccions depenien dels resultats dels partits Portugal-Gàmbia i Canadà-Congo per evitar veure's tan prest immerses a un duel que s'esperava per a les semifinals.

Canadà i Congo varen seguir el guió escrit pels espanyols i brasilers, però Portugal i Gàmbia se'l varen botar per donar un seriós disgust a dos de les quatre grans favorits al títol. Així, el pobre rendiment de Brasil té la seva penitència i els carioques s'hauran de desplaçar fins a la seu d'Espanya, Burnaby, per tractar d'arreglar la destrossa muntada en la seva pitjor primera fase de la història.

La victòria de Gàmbia sobre Portugal ha estat sense dubte la gran sorpresa de la jornada, especialment perquè es va produir amb una remuntada africana en inferioritat numèrica. L'excés de confiança dels portuguesos, que jugaren sense mig equip titular, també va provocar un càstig: la lesió del seu golejador i capità Bruno Gama.

A l'altre partit del grup C, Mèxic es va certificar com el millor equip de la primera fase, si bé amb un triomf un tant just (1-2) davant Nova Zelanda.

En el grup A, Congo aconseguí la victòria que necessitava per classificar-se davant una Canadà esforçada però decebedora.

A l'altre partit, Àustria es va poder fer amb el primer lloc en el que ha finalitzat Xile si hagués aprofitat les seves ocasions. No ho va fer, i amb el 0-0 final va mantenir la segona plaça.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.