algo de nubes
  • Màx: 16.97°
  • Mín: 10°
10°

L' Artà celebra el seu històric ascens

Els homes de Kike Darder tornen a la categoria estatal després de vint-i-cinc anys

L'Artà celebrà a les totes el seu ascens a Tercera Divisió. Fa poc més d'una setmana que l'Artà va veure confirmat el seu ascens de categoria, després de la renúncia del Vilafranca. Una carrossa va dur la plantilla pels carrers del poble. Al vehicle es podia llegir: «Artà s'ho mereix, ja som de Tercera». Tothom va aplaudir els futbolistes en el seu camí cap al monestir de Sant Salvador.

En arribar-hi, els jugadors escoltaren una breu homilia, acompanyats pel presindent del club, Jordi Caldentey, i per l'entrenador, Kike Darder. Ja feia 25 anys que l'Artà no militava a Tercera, i això va fer que la celebració resultàs especial. El poble va voler redre homenatge als seus esportistes.

Després de la visita del monestir de Sant Salvador, els membres de l'equip es desplaçaren a la Casa Consistorial per continuar les celebracions. Així, l'ambient va durar fins ben entrada la matinada. A més, el batle, Rafael Gili, i el regidor d'Esports, Manolo Galán, participaren en la festa.

Ara només queda que Jordi Caldentey realitzi una bona planificació per afrontar la nova temporada, ja a Tercera Divisió, perquè serà molt especial després de 25 anys sense jugar-hi.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.