algo de nubes
  • Màx: 20.17°
  • Mín: 13.1°
20°

Ja hi ha acord total: només falta la firma

El Mallorca i Webó arriben a un acord perquè el fitxatge del jugador camerunès sigui possible

El fitxatge del camerunès Pierre Webó per part del Mallorca ja és pràcticament una realitat. L'acord entre el club i el jugador és pràcticament total, malgrat que encara cal negociar qualque petit detall sense importància.

El fitxatge de Webó no costaria res al Mallorca, ja que el jugador camerunès finalitza el seu contracte amb l'Osasuna. De fet, el Mallorca podria seguir pensant a fitxar un altre davanter.

Un altre jugador en el punt de mira del Mallorca és el madridista Àlvaro Mejía. L'acord amb el jugador és total, però encara s'han de solucionar les diferències amb el Madrid per poder incorporar Mejía a la plantilla vermellenca. L'equip blanc reclama tres milions d'euros per Mejía, quantitat que el Mallorca no està disposat a pagar per un central. Així que el serial Mejía ens reserva nous capítols en els pròxims dies.

Quant a la situació dels jugadors vermellencs descartats, el capità Tuni podria iniciar la nova temporada a les files de la Reial Societat, equip que ha baixat enguany a Segona Divisió.

Un altre jugador que seguirà l'any que ve fora del Mallorca serà Rafita. El davanter illenc ha jugat cedit aquesta temporada en el Ciutat de Múrcia, on ha pogut demostrar la seva vàlua. Així i tot, Rafita no compta als plans de Gregorio Manzano i així ho han fet saber al jugador. «M'agradaria poder jugar a Primera amb el Mallorca, però és evident que, de moment, això no pot ser», manifestà ahir Rafita en declaracions a la Cadena Ser. «M'agradaria no tornar a estar cedit la pròxima temporada, preferesc anar traspassat», afegí. «Però això no és cosa meva, són els representants els que han d'arreglar aquests assumptes», sentencià.

Encara queda molt temps per fitxar i els moviments als equips seran una constant. El que és clar és que el Mallorca ha de reforçar la seva davantera si no vol tornar a partir la mancança de gol, que ha estat una de les notes predominants a l'equip vermellenc aquesta temporada.

D'altra banda, la UE Almeria es va fer ahir seus els serveis del davanter valencià del Castelló Natalio Lorenzo, que s'ha compromès amb el conjunt andalús per a les cinc temporades pròximes. Natalio Lorenzo, de 22 anys, era un dels objectius del Mallorca, però l'oferta de l'Almeria ha estat superior.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.