cielo claro
  • Màx: 16.97°
  • Mín: 9.6°

El Barcelona espera Gaby Milito

La resposta del Saragossa separa l'argentí de l'equip blaugrana

El FC Barcelona espera una resposta del Reial Saragossa per poder concretar el fitxatge del defensa argentí Gabriel Milito, amb el qual el club català ja ha arribat a un principi d'acord per a les quatre pròximes temporades.

El club blaugrana confia obtenir una resposta positiva del Saragossa, al qual ha ofert 15 milions d'euros més una quantitat variable â"uns tresâ" en funció d'objectius per al traspàs.

Gabi Milito, que es troba a Veneçuela disputant la Copa Amèrica amb la selecció argentina, s'ha convertit en la primera opció del Barça per reforçar el lloc de central, després d'haver intentat sense èxit la contractació del romanès Cristian Chivu, de la Roma.

El defensa argentí, de 26 anys, i que en du quatre a l'equip aragonès, es convertiria en el quart fitxatge del Barcelona enguany, després del davanter Thierry Henry, el migcampista Touré Yaya i el lateral Eric Abidal.

A les negociacions amb el Saragossa, ja ha estat descartada la possibilitat d'incloure qualque jugador que no entri en els plans del Barcelona, com és el cas del migcampista Thiago Motta o el davanter Santi Ezquerro.

El secretari tècnic del club català, Txiki Begiristain, apuntà que l'opció de contractar Milito «és la més propera» i que hi ha d'haver respecte entre els dos clubs, però també destacà «la gran voluntat del jugador de venir». A més, va exposar que el Barcelona manté «altres alternatives» i inclús no va descartar Chivu.

En aquest sentit, va destacar la importància que els jugadors tenen la voluntat de jugar en el Barcelona, es referia a Milito i també a Chivu, i comentà que el Barcelona «és un club atractiu per la seva forma de jugar i els jugadors volen venir».

El que és clar de tota aquesta situació és que l'argentí Gabi Milito és la primera opció per al Barcelona que, no obstant això considera altres opcions. A més, el mercat de fitxatges no ha fet més que començar i sempre pot haver-hi sopreses fins a darrera hora.

Beguiristain i Ferran Soriano ja han pactat amb Eduardo Gamarnik, l'agent del central argentí, les condicions contractuals amb què Milito arribaria al Camp Nou: quatre temporades i quatre milions d'euros.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.