ZÀMBIA: Jacob Banda, Joseph Zimba, Dennis Banda, Henry Nyambe, Goodson Kachinga, Stophira Sunzu, William Njobvu, Fawyo Tembo, Sebastian Mwansa, Clifford Mulenga i Emmanuel Mayuka.

Richard Phiri per Stophira Sunzu i Simon Lupiya per Fawyo Tembo.

ESPANYA: Antonio Adán, Antonio Barragán, Marc Valiente, Gerard Piqué, José Àngel Crespo, Stephen Sunny, Mario Suárez, Toni Calvo, Juan Manuel Mata, Diego Capel i Adrán López.

Javi García per Mario Suárez, Iriome González per Toni Calvo i Esteban Granero per Diego Capel.

ÀRBITRE: Germán Arredondo. Amonestà Nyambe i Zimba, de Zàmbia, i Piqué, d'Espanya.

0-1: minut 30, Mario Suárez.
0-2: minut 40, Juan M.Mata.
1-2: minut 74, Njoubvu.

Espanya va sofrir a la part final del partit per imposar-se a Zàmbia, però acabà guanyant per 1-2 el duel que tancava la segona jornada del Grup B del Mundial sub 20 que s'està disputant al Canadà. La selecció que dirigeix Ginés Meléndez és líder pel nombre de gols marcats. L'equip espanyol va sortir viu d'un matx en el qual va passar per diferents estats d'ànim.

Des de la incomoditat de veure com Zàmbia s'acostava amb perill a la meta d'Adán en els primers minuts fins als problemes finals després que el conjunt africà retallàs les distàncies, el qual passà per tenir el partit guanyat en el descans i poder haver golejat en el primer quart d'hora de la continuació.

Espanya es va anotar un triomf que li permet ser primera a la classificació de cara a la darrera jornada.