nubes dispersas
  • Màx: 15.38°
  • Mín: 7.64°

Competència ferotge per Fernando Baiano

El davanter del Celta, pel qual el Mallorca ofereix 4 milions, també interessa a Llevant, Vila-real i Atlètic

73846
Fernando Baiano demana la pilota al porter del Mallorca Toni Prats durant el partit que ens enfrontà enguany a Palma.

El davanter brasiler del Celta de Vigo, Fernando Baiano, s'està convertint en un dels principals animadors del mercat de fitxatges i cada vegada són més els equips disposats a obtenir els seus serveis. Objecte de desig del Reial Mallorca, Baiano també es troba a l'agenda de clubs com el Llevant, l'Atlètic de Madrid i el Vila-real, darrer equip que s'ha apuntat a la llista de pretendents. La secretaria tècnica vermellenca, que ha iniciat els primers contactes amb el club gallec i amb el representant del futbolista, Eduardo Itens, és conscient que serà una negociació llarga i complicada i en la qual serà clau la voluntat del futbolista.

El Celta, després d'haver-se consumat el seu descens a Segona Divisió, no posarà cap impediment a la sortida del club d'un dels seus millors actius, però no està disposat a «regalar-lo» i només començarà a escoltar ofertes a partir dels quatre milions d'euros. Arribats a aquest punt, hi ha una bona notícia i una altra no tant bona: La primera és que el futbolista ha accedit a rebaixar la fitxa d'un milió d'euros nets que cobrava en el Celta. La segona és la forta competència que tindrà el Mallorca per fitxar-lo. El club balear ja ha oferit els quatre milions que posava com a condició el Celta per començar a negociar, però el Llevant ja ha igualat l'oferta i això no ha fet altra cosa que encarir el preu del futbolista.

Baiano també es troba en el punt de mira de clubs amb major pressupost que el Mallorca, com són l'Atlètic de Madrid i el Vila-real, la qual cosa complicaria encara més l'operació, ja que el club que presideix Vicenç Grande no està actualment en condicions de competir-hi econòmicament. Els madrilenys han pensat en l'ariet carioca com a recanvi de Fernando Torres si finalment el Liverpool fa efectiva la seva clàusula de rescisió. Per la seva banda, els castellonencs també es volen estar preparats davant una eventual sortida del seu davanter Diego Forlán, pel qual sospira el València. Davant aquest panorama, al Mallorca, no li queda altra opció que fer un considerable esforç econòmic i, sobretot, intentar convèncer el futbolista.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.