cielo claro
  • Màx: 20.67°
  • Mín: 13.08°
21°

«No contactarem amb Schuster»

Calderón aclara que no negociaran mentre tengui contracte en vigor

Ramón Calderón, president del Reial Madrid, va assegurar ahir que el club blanc no contactarà amb el tècnic del Getafe, Bernd Schuster, en cas que Fabio Capello no continuï a la banqueta del Santiago Bernabéu, fins que l'entrenador alemany «no resolgui el seu actual contracte» amb el finalista de la Copa del Rei.

El dirigent madridista va subratllar que la decisió sobre el nom de l'entrenador del Madrid correspon al director esportiu, Pedja Mijatovic, encarregat d'informar durant els pròxims dies la junta directiva. «Si Mijatovic diu que Capello no interessa, caldria pensar quin tipus de tècnic necessitam, però en aquest cas Schuster té contracte en vigor i no parlaríem amb ell fins que no el resolgués», va afirmar Calderón.

Per això, el president del Reial Madrid considera «injustificat» el malestar del seu homòleg del Getafe, Angel Torres, que va lamentar públicament que el Madrid hagi temptejat l'entrenador alemany. «Insistesc que, fins que no resolgui el seu contracte, nosaltres no parlarem amb ell, perquè començem a parlar Schuster i el Getafe haurien de resoldre la seva qüestió», va afegir. Sobre la planificació esportiva del seu equip, Calderón no va entrar a valorar el possible fitxatge de Javier Saviola, «són qüestions que es revelaran en deu o quinze dies», encara que va deixar clar que entre el Reial Madrid i el Barcelona hi ha «un acord tàcit de no interferir» en jugadors amb contracte en vigor. No és el cas de l'argentí, la relació del qual amb el club català finalitza el 30 de juny.

Ramón Calderón va negar a més que la seva entitat s'hagi interessat per Andrés Iniesta i va descartar una aproximació a Samuel Eto'o, un jugador que forma part «del passat del Reial Madrid», segons les seves paraules. En plena ressaca per l'èxit en la Lliga, Calderón va reconèixer que ha viscut una «temporada rara» i que el títol de lliga «ajudarà a viure un període de pau per desenvolupar les idees de la junta». Qüestionat sobre la reacció del president del Barcelona, Joan Laporta, a la decebedora campanya del seu equip, el dirigent blanc va justificar el seu homòleg recordant que les persones en el seu càrrec sempre han «d'apagar focs i acontentar tots donant explicacions».

«No sé si el que ha passat és conseqüència de no haver guanyat títols, les expectatives eren altes i la gent entén que tot s'ha fet malament, però no és així, potser no hi ha hagut fortuna o les coses no han anat tan de cara», va valorar Calderó, que va subratllar la «magnífica relació» que l'uneix a Laporta. «Em va cridar per felicitar-me per la victòria del Madrid en el partit de bàsquet i em va dir que s'alegrava que em sortissin bé les coses; jo també m'alegro de tot allò bo que li passi i segur que ens anirem alternant els triomfs», va pronosticar, a més de confirmar la seva presència a la llotja del Palau Blaugrana.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.