algo de nubes
  • Màx: 17.67°
  • Mín: 8.69°
13°

El Vilafranca medita la renúncia

El club no pot assumir els requisits econòmics de la categoria

A Vilafranca encara no saben si tindran un equip de Tercera Divisió la temporada pròxima. Tot i haver salvat la categoria i haver-se guanyat un lloc en la màxima divisió del futbol illenc per mèrits propis, els requisits econòmics per militar-hi condicionen la seva participació. En principi, tot fa pensar que el club vilafranquer deixarà la Tercera Divisió. Segons fonts de l'entitat, ja fa massa anys que van «a marxes forçades». Militar en la màxima categoria del futbol illenc suposa un esforç massa gran per l'estructura de què disposa el club en l'actualitat. «La renúncia a Tercera és gairebé segura», indiquen des del club.

Aquesta va ser la decissió que adoptà l'assemblea del club en la darrera sessió, tot i deixar la porta oberta a qualsevol canvi de rumb. «Encara queden dues setmanes per inscriure els clubs que han de jugar-hi la pròxima temporada, de manera que deixam la porta oberta a qualsevol opció de futur».

És a dir que, si en aquests quinze dies no es troba cap solució per continuar a Tercera, no descarten alternatives més dràstiques. «Ens trobam en un període de cercar altres sortides a la situació actual. El futur del Vilafranca encara no és clar. No sabem si jugarà a la categoria de Primera Regional Preferent, a la de Primera Regional o Segona Regional i, fins i tot, no descartam que el club desaparegui». En vista de la dramàtica situació del Vilafranca, es fa patent la dificultat que suposa mantenir un equip a la Tercera Divisió. Aquesta renúncia deixaria les portes obertes a un ball d'ascensos, al qual s'hauria de sumar el supòsit de l'ascens a Segona B de l'Eivissa. Aquest darrer cas tornaria a trastocar la configuració de les dues categories principals del futbol de les Illes Balears.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.