La loteria dels penals decidí una eliminatòria que l'Artà havia igualat

ARTÀ: Nofre (3), Brunet (3), Piñeiro (3), Víctor (3), Reyes (3), Grillo (3), Nieto (3), Gayà I (3), Dalmau (3), Paco (3) i Tous (3).
Caldentey (3) substituí Víctor, Gayà II (3) entrà per Reyes, Peret (3) per Gayà I, Toño (3) per Dalmau i Femenies (3) per Paco.
SERVERÍ: Miki (3), Manu (3), Fran (3), Canque (3), Juanpi (3), Varón (3), Mateu (3), Galmés (3), Montse (3) i Pablo (3).
Rigo (3) substituí Fran, Sergio (3) entrà per Varón, Biel (3) per Mateu i Nofre (3) per Montse.
ÀRBITRE: Rigo Sastre (1). Amonestà els jugadors locals Nofre, Víctor, Reyes, Grillo, Nieto, Dalmau i Tous i expulsà amb doble targeta groga Toño en el minut 111 i Piñeiro en el 115. Per part visitant amonestà Fran i Mateu i expulsà per doble groga Pablo en el minut 80 i Manu en el 95. També amonestà el delegat de l'Artà.
1-0: minut 63, Víctor.
2-0: minut 76, Toño.

El Serverí és des d'ahir nou equip de Tercera Divisió després de superar a la tanda de penals (4-5) l'eliminatòria que l'enfrontava a l'Artà en un dramàtic partit en què els locals igualaren l'avantatge amb què arribaven els de Son Servera.

L'equip artanenc sortí al camp convençut que la remuntada era possible i es llançà a l'atac des del primer minut. El Serverí, per la seva banda, sabé conservar la serenitat i aconseguí arribar al descans sense que el marcador s'hagués mogut.

En el segon temps el partit va pujar d'intensitat, sobretot quan Víctor marcava per als locals aprofitant una passada de Nieto. Era el minut 63. Poc després l'empenta de l'Artà obtingué el seu premi quan Toño establia el 2-0 amb un gol magnífic, superant per damunt el porter Miki. Però el marcador ja no es mouria i s'arribà a la pròrroga.

En el minut 5 Piñeiro fallà un penal a favor de l'Artà despres d'una mà dins l'àrea de Manu. Seria de les darreres ocasions dels locals per capgirar l'eliminatòria. En els llançaments de penal la sort s'alià amb els visitants i el Serverí gràcies a una aturada de Miki en el penal decisiu.