algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 11°
20°

«Estic content, hem complit l'objectiu»

Manzano ja es veu amb la permanència a la butxaca

L'entrenador del Reial Mallorca, Gregorio Manzano, no pogué ocultar la seva satisfacció per la victòria aconseguida a Balaídos davant el Celta i que dóna pràcticament la permanència al seu equip. «Pens que ja hem sumat la quantitat de punts suficients per pensar que la permanència ja està pràcticament assegurada amb aquesta brillant victòria».

El tècnic de Jaén opinà que la clau del triomf fou la bona primera part del Mallorca: «Hem fet un primer temps brillant, eficaç i complet i ens ha solucionat el partit. A la represa ens hem controlat el joc i hem sentenciat a la contra». «Estic molt content de l'esforç dels meus jugadors i pel gran partit que hem fet», afegí Manzano, que recordà que al triple objectiu d'arribar a 42 punts, trencar la mala ratxa de l'equip lluny de l'Ono Estadi a la segona volta i encadenar per primera vegada dues victòries en el present campionat, n'hi pot afegir un quart a títol personal: «és la primera vegada que com a entrenador he guanyat a Vigo».

L'entrenador mallorquinista afirmà que aquesta victòria «ens permetrà viure la resta de la temporada sense problemes» i quant al fet d'haver encadenat dues victòries per primera vegada comentà: «No ho havíem fet fins avui -ahir per al lector- perquè són dinàmiques que passen, però les estadístiques sempre es rompen i mai no se sap on». Manzano també destacà el fet d'haver deixat la seva porteria a zero. «L'equip defensivament ho fa molt bé i així és molt difícil que ens guanyin. Hem d'intentar acabar la Lliga en aquest nivell d'efectivitat, confiança i saber estar».

Finalment, el tècnic andalús confia que el celta de Vigo no perdi la categoria aquesta temporada i assegurà que «el Celta avui s'ha trobat amb un Mallorca ben plantat i que ha tingut la sort o l'encert d'avançar-se en el marcador, però malgrat la derrota encara no tenen res perdut. Tenen un gran equip i estic convençut que la temporada que ve ens tornarem enfrontar. Avui -ahir- el Mallorca ha sabut llegir molt bé el partit».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.