algo de nubes
  • Màx: 16.31°
  • Mín: 7.61°
16°

El Mallorca juga el millor partit de la temporada a Vigo (0-3)

88726
Alegria ahir pels mallorquinistes a Balaídos, ja que s'aconseguí la permanència i es trencà la mala ratxa a fora camp.

Espectacular! Quin gran triomf! A la fi! Salvats! El Mallorca superà (0-3) el Celta de Vigo en un gran partit del conjunt de Gregorio Manzano. Ara, ningú no pot discutir ja que aquest Mallorca hauria pogut aspirar a alguna cosa més que a la permanència.

El Mallorca complia amb la victòria amb el triple objectiu marcat pel tècnic: sumar 42 punts i garantir la permanència, encadenar dos triomfs consecutius per primera vegada des que s'inicià la temporada i acabar amb la mala ratxa lluny de Palma, que sumava cinc derrotes i un empat a la segona volta. El tècnic andalús convocà denou jugadors, ja que Jonás Gutiérrez no entrenà amb normalitat durant la setmana. El migcampista argentí, emperò, fou titular. La resta, els de sempre amb la presència de Varela en substitució del sancionat Jankovic.

El Celta d'Stòitxkov, sense Baiano, presentà un onze valent, amb un sol pivot, i els ex mallorquinistes Nené i Perera com a atacants.

El Celta necessitava guanyar, però Balaídos no es va omplir. Els gallecs semblaren notar la pressió de sortida i el Mallorca no va tenir dificultats per agafar el control de la pilota. El conjunt de Gregorio Manzano era millor, dominava el centre del camp i Ibagaza, extraodinari, lluí el seu millor repertori. Acaba contracte i el Mallorca intenta la seva renovació, però és ben segur que no li faltaran ofertes. Ahir, oferí un recital. Com Arango, que va fer un partidàs.

La superioritat del conjunt vermellenc quedà reflectida en el marcador ben aviat amb un golàs d'Arango des de fora de l'àrea encara abans que es complissin els deu primers minuts de joc. Pereyra i Arango pogueren fer el segon, però la pilota no pogué entrar.

El Mallorca feia un partidàs i Varela, pràcticament des de la mateixa posició d'on havia xutat Arango, va fer el segon i deixà el partit pràcticament sentenciat quan només s'havien disputat 21 minuts. El Celta deambulava per Balaídos, sense patró de joc i amb constants errades i imprecisions. Una rematada de cap de Perera que Moyà aturà sense cap dificultat ja en el temps afegit va ser l'oportunitat més clara dels gallecs en el primer temps.

Bamogo, just iniciar-se la represa, no encertà sol davant Moyà. El Celta havia millorat, assetjava per moments el Mallorca, però els homes de Manzano mai no renunciaren al contracop. El conjunt gallec disposà d'alguna oportunitat, però el gol no arribà. El partit estava decidit i el tècnic intentà dotar de més consistència el Mallorca donant entrada a Basinas en substitució de Víctor. Maxi, poc després, suplí Ibagaza. I el davanter argentí en complir-se en el minut 78 va fer el tercer en superar Pinto després d'una gran passada de Varela.

El Celta baixà els braços definitivament i Arango, a la contra, disposà de dues clares oportunitats, que no aprofità. Molts aficionats abandonaren les grades i en acabar es pogueren escoltar alguns xiulets.

El Mallorca havia guanyat a Balaídos, i ho havia fet amb solvència en un partit pràctic i efectiu. El Celta, insegur, imprecís i nerviós a la primera meitat, millorà a la segona, però molt ha de canviar per aconseguir continuar a Primera una temporada més.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.