algo de nubes
  • Màx: 18°
  • Mín: 11°
17°

L'Atlètic Balears empata sense gols i perd força a la recta final

El Margalidà sumà un punt que el manté a la zona de privilegi

BALEARS 0
MARGALIDÀ 0

BALEARS: Mora (1), Martín (1), Cano (1), Pérez (1), Vallés (1), Sánchez (1), Lucas (1), Blázquez (1), Plaza (1), Gual (1) i Nevado (1).
Cárdenas (1) per Gual i Barrachina (1) per Nevado.
MARGALIDÀ: López (1), García (1), Pablo (1), Vivó (1), Toni Martí (1), Soto (1), Juanmi (1), Nando (1), Santos (1), Dani Radó (1) i Meca (1).
Sergi Rojals (1) per Juanmi, Aitor (1) per Toni Martí i Nelo (1) per Santos.
ÀRBITRE: Arenas Cuesta (1). Regular. Va amonestar els locals Martín, Pérez i Vallés, i els visitants Santos, Pablo, Soto i Aitor.

Dos dels equips més potents de la Tercera Divisió varen empatar ahir a zero a l'Estadi Balear, fet que perjudica els interessos d'ambdós. Per la seva banda, l'Atlètic Balears s'allunya dels llocs que donen accés al play-off d'ascens a la Segona B, en benefici del Poblera, que amb la seva victòria d'ahir contra el Santanyí treu dos punts més als de la via de cintura. El Margalidà es manté tercer a la taula.

El partit va ser molt poc interessant. Molt de migcampisme i poques ocasions clares de gol. Les jugades d'atac es feien sense massa convicció tant per uns com pels altres. Els dos golejadors, tant el local Lucas com el visitant Santos, no varen veure porta.

Empat just en un partit que no va despertar, a pesar de la seva importància, afluència de públic. Cap dels dos va merèixer endur-se els tres punts.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.