algo de nubes
  • Màx: 17.61°
  • Mín: 9.88°
12°

Victòria clara del Mallorca al Sitjar

Un fluix Montuïri no va ser rival per la major qualitat dels homes de Jaume Bauçà

MALLORCA B 3
MONTUÏRI 0

MALLORCA B: Andrés (2), Pablo (2), Martí Noceras (2), Castillo (2), José (2), Ernesto (2), Jandro (2), Martí Crespí (2), Emilio Nsue (2), Jul (2) i Dani (2).
Toni Muñoz (2) per Emilio Nsue, Toni Coll (2) per Jandro i Jaime (2) per Toni Coll.
MONTUÏRI: Julià (1), Munar (1), Salinas (1), Redondo (1), Juanjo (1), Miquel Mas (1), Tasa (1), Lucky (1), Cañellas (1), Ferrer (1) i Villa (1).
Ravi (1) per Miquel Mas, Barto (1) per Tasa i Fullana (1) per Cañellas.
ÀRBITRE: Bermúdez (2). Mostrà tarjeta groga als locals Jandro, Martí Crespí i José, i als visitants Barto, Munar, Ferrer i Villa.
GOLS:
1-0: minut 12, Nsue.
2-0: minut 56, Martí Crespí.
3-0: minut 87, Toni Muñoz.
El Mallorca B va deixar clares les seves opcions al títol després de derrotar sense angúnies un Montuïri que tot just va preocupar en un parell d'ocasions els homes de Jaume Bauzà, que dirigits per Emilio Nsue obriren el marcador en el minut 12 de joc.

Martí Crespí i Toni Muñoz sentenciaren el matx ja en la segona part, ja que el resultat final hauria pogut ser més ampli, tenint en compte que el col·legiat no va assenyalar un penal clar sobre Toni Coll. El jugador fou lesionat greument en aquesta mateixa acció, que no va ser castigada amb la pena màxima.

El conjunt visitant es mostrà com un rival assequible, encara que es jugava molt més que tres punts en un partit molt complicat, però a la vegada clau per als blanc-i-vermells, que estan immersos en la lluita per la permanència, en la qual fan una passa enrere després de capitular de manera contundent davant el rival més complicat de Tercera Divisió.

En definitiva, la major qualitat dels locals marcà el transcurs del partit.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.