algo de nubes
  • Màx: 16.97°
  • Mín: 10.08°
10°

El Reial Madrid vol guanyar avui al Racing i pressionar els rivals

L'Espanyol examina la millora de l'Athletic de Bilbao a San Mamés

El Real Madrid obre avui (20.00 hores) la jornada amb la intenció d'obtenir una victòria a El Sardinero davant un Racing de Santander en ratxa, que cotitza a l'alça. Vol arribar al diumenge com a líder provisional i pressionar el FC Barcelona i Sevilla. Els homes de Capello, el millor equip de la temporada a domicili, tractaran de mantenir el seu bon moment en un estadi en què els cantàbrics s'estan mostrant molt sòlids i on només han perdut tres partits en tota la temporada. El Barcelona, com se sap, rep demà el Reial Mallorca a partir de les 19.00 hores en un duel en què Rijkaard no podrà comptar amb Ronaldinho.

El Sevilla de Juande Ramos és l'equip del trio capdavanter amb el compromís més complicat en visitar Mestalla i enfrontar-se a un València ferit i dolgut. Els dos equips arriben al partit amb el cansament acumulat de la competició europea i amb la necessitat de no fer cap altra passa enrere a la Lliga. El Saragossa, del qual diuen que és l'equip que millor està jugant en aquests moments, visita el coer Nàstic. L'Atlètic de Madrid continua a Europa. Rep un Llevant que arriba amb l'al·licient de tenir l'alè de l'infern del descens ben a prop. El conjunt d'Abel té la necessitat imperiosa de no fallar. Amb 27 punts per adjudicar-se a les nou jornades que falten, la Reial Societat està quasi sentenciada. La seva permanència és quasi un miracle. A Sevilla i davant el Betis no pot plantejar-se altra cosa que no sigui guanyar.

El Celta ha caigut a llocs de descens, ha acomiadat Fernando Vázquez i contractat Hristo Stoitxkov com a entrenador i per acabar la setmana s'enfronta al Deportivo a Balaídos en el clàssic gallec per excel·lència. L'Athletic haurà de demostrar davant l'Espanyol a San Mamés que la seva millora és real. Els duels entre Getafe-Vila-real i Osasuna-Recreativo de Huelva surten de la norma i de la transcendència immediata dels punts. Ara bé, cada equip lluitarà pels seus objectius i per aferrar-se a futures millores.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.