nubes dispersas
  • Màx: 17.67°
  • Mín: 8.69°
16°

El Madrid somnia amb un títol...

Els blancs guanyen l'Osasuna i se situen a dos punts del lideratge

R.MADRID 2
OSASUNA 0

REIAL MADRID: Casillas, Sergio Ramos, Helguera, Cannavaro, Torres, Emerson, Diarra, Higuaín, Robinho, Raúl i Van Nistelrooy.
Roberto Carlos per Torres i Reyes per Robinho.
OSASUNA: Ricardo, Javier Flaño, Cruchaga, Cuéllar, Monreal, Erice, Valdo, Muñoz, David López, Juanlu i Webó.
Milosevic per Muñoz, Romeo per Webó i Azplilicueta per Juanlu.
ÀRBITRE: Ramírez Domínguez (Comitè andalús). Amonestà Cuellar i Javier Flaño per part d'Osasuna i cap jugador del Reial Madrid.
GOLS:
1-0: minut 24, Raúl.
2-0: minut 80, Robinho.

El capità Raúl González liderà el Reial Madrid en la victòria davant l'Osasuna que el situa a només dos punts del lideratge del FC Barcelona. Un gol de Raúl i un altre de Robinho en el tram final de partit certificaren el domini i la superioritat blanca sobre els vermellencs.

L'Osasuna notà el desgast d'haver jugat Uefa entre setmana i no posà gairebé resistència als de Fabio Capello que, sense jugar bé, guanyà amb justícia un equip amb moltes baixes, salvat i que pensa en la competició europea. Raúl, com a davanter centre, tornà a assemblar-se al jugador d'abans però fou Iker Casillas, com gairebé sempre, qui s'erigí com a millor jugador del Madrid. El migcampista brasiler Emerson, en la seva reaparició, signà un bon partit i es reconcilià amb l'afició blanca que, després del triomf d'ahir, creu que el seu equip encara pot guanyar la Lliga.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.