nubes dispersas
  • Màx: 21°
  • Mín: 14°
15°

El Binissalem sorprèn l'Atlètic

L'equip del Raiguer encara confia en els llocs de promoció

BINISSALEM 1
AT.BALEARS 0

BINISSALEM: Montse (3), Reynés (3), T. Salas (3), Contreras (3), Maqueda (3), Ondina (3), Amorós (3), Víctor (3), David García (3), Bruno (3) i Aguado (3).
Juanma (3) substituí Maqueda, Salas (2) entrà per D. García i Rodrigo (-) suplí Reynés.
AT.BALEARS: Mora (3), Carlos Ruiz (3), Chema (3), Víctor (3), Loren (3), Xisco (3), Rubio (3), Andrés (3), Plata (2), Juan Gual (3) i Nevado (3).
Edu (3) substituí Juan Gual, Andoni (3) entrà per Plata i Germán (2) suplí Andrés.
ÀRBITRE: Raúl Martin (-). Amonestà els jugadors locals Amorós, Víctor, Toni Salas, Contreras i Juanma i els visitants Plata, Rubio i Andrés.
GOL:
1-0: minut 66, Reynés.

El Binissalem derrotà l'Atlètic Balears en un gran partit ple d'alternatives i reclama, així, el seu dret de somniar amb la possibilitat de jugar la fase d'ascens després de sumar tres punts que l'acosten a la part alta de la taula.

El conjunt local necessitava la victòria i s'hagué d'esforçar de valent per aconseguir derrotar un Atlètic Balears que és un dels equips que demostra que està més en forma de tot el campionat.

El triomf del conjunt del Raiguer, el segellà Reynés, el millor del partit, amb un xut imparable que significa el seu dotzè gol de la temporada tot i no ser capdavanter.

Amb aquest resultat el Binissalem se situa a sis punts de la quarta plaça que dóna accés a la fase d'ascens, mentre que el conjunt dirigit per Toni Amor cedeix una posició en la taula per mor de la victòria del Margalidà davant l'Sp. Maonès.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.