algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 13°
20°

«L'oferta del Chelsea és bona»

Roberto Carlos assegurà que la seva prioritat és continuar al Madrid

El defensa brasiler del Reial Madrid Roberto Carlos reconegué ahir que té «una oferta molt bona» del Chelsea, «molt més forta» econòmicament que la del club blanc, i millor en durada, ja que en el Reial Madrid li resta un any de contracte i el club anglès li assegura dues temporades amb opció a una tercera.

El brasiler, això no obstant, explicà que si el Reial Madrid li asseguràs almanco dos anys de contracte, el seu primer i màxim desig és acabar la seva carrera en el club. «Tenc ofertes del Chelsea, dels Emirats i de Qatar, però tenc contracte amb el Madrid i i esperaré que arribi el nou president», explicà.

Així, el seu representant, Jorge Mendes està negociant l'assumpte amb Emilio Butragueño, ja que en el club no hi ha quasi ningú amb qui parlar -«els únics que hi ha són els guàrdies jurats.

«Tenc contracte amb el Madrid, però també he de cercar el millor per a mi. L'oferta del Chelsea és moltíssim més forta, tot i que ara la meva preocupació no és la part financera, sinó jugar dos anys més al màxim nivell. Madrid és la meva primera opció, però les ofertes que tenc són molt bones», explicà.

«M'ofereixen dos anys firmats i un d'opció. L'opcional no crec que l'empri, però els dos anys que vénen crec que puc estar bé i motivat», expressà el futbolista.

De totes maneres, sí té clar que passi el que passi vol assabentar-se del que succeeixi i «dir la primera i la darrera paraula», i confia que la situació se solucioni quan arribin les eleccions. «Segur que duran nous jugadors, una nova mentalitat, posar els peus al terra, perquè allò dels galàctics ha quedat enrere. És el moment d'arreglar el Madrid, fer un equip fort i ser una altra vegada el millor equip d'Europa», desitjà.

A més, expressà el seu desig que acabi aquesta mala ratxa. «El Barcelona va estar cinc anys que ho intentava, el Madrid en du tres i és el moment d'arreglar això. Hem guanyat títols set anys consecutius, això se soluciona la temporada pròxima jugant bé», desitjà, al temps que considerà que li «encantaria» que Del Bosque fos el tècnic escollit, el mateix que «Schuster, Camacho...».

D'altra banda, el brasiler no dubtà a lloar el seu compatriota Ronaldinho. «És una grandíssima persona, tingué una infància pobra... ho du tot amb molta normalitat, tot i que és un grandíssim jugador...», acabà dient.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.