• Màx: 17.67°
  • Mín: 8.69°
14°

Victòria ajustada del Mallorca B

L'Atlètic de Ciutadella estigué a punt d'empatar un partit que perdia amb claredat

MALLORCA B 3
A. CIUTADELLA 2

MALLORCA B: Juanjo (2), Tito (2), Dani (2), Moreno (2), Rigo (2), Ernesto (2), César (2), Toni Oliver (2), Radó (2), Rafita (2) i Chus (2).
Sergio (1) per Chus, Marcos (1) per Radó i Martí (1) per Cesar.
ATLÈTIC CIUTADELLA: Àngel Ramírez (2), Juanlu (2), Dani (2), Palacios (2), Sam (2), Taltavull (2), D. Fernández (2), Gaimundi (2), Nando (2), Igor (2) i Marcos (2).
Quintas (2) per Marcos, Alzina (1) per Palacios i Santi (1) per Juanlu.
ÀRBITRE: Serrano Pérez (3). Bona actuació. Amonestà Tito, Rafita i Chus, de l'equip local; i Àngel Ramírez, Nando i Igor, de l'equip visitant.
GOLS:
1-0: minut 16, Chus.
2-0: minut 50, Radó.
3-0: minut 61, César.
3-1: minut 86, Dani.
3-2: minut 90, Dani.
Ahir es visqué un matx estrany al Lluís Sitjar. Quan només faltaven deu minuts per al final, el Mallorca controlava sense dificultats el partit gràcies a un avantatge còmode de 3-0. Els de Bartomeu Llompart havien inaugurat el marcador en el minut 15 gràcies a un gol de Chus i semblava que Radó havia sentenciat l'enfrontament en el minut cinc de la represa. Nou minuts després era César qui aconseguia el tercer i, a més, Rafita desaprofità un penal.

Aquesta errada donà ales als menorquins, que acurçaren diferències en el minut 86 a través de Dani. El mateix jugador tornà a marcar en el minut 90. Els darrers instants foren de patiment per als mallorquinistes, que estigueren a punt de pagar car el seu relaxament en la part final del matx. De tota manera, la victòria local va ser justa.