muy nuboso
  • Màx: 16.13°
  • Mín: 12.25°
13°

El Betis enfonsa més l'Atlètic i deixa el Mallorca en descens

Un gol de Capi en el minut 30 fou suficient per amarrar els punts

BETIS 1
AT.MADRID 0

BETIS: Doblas; Varela, Juanito, Melli, Óscar López; Joaquín, Ribera, Capi, Arzu, Edu i Robert.
Lembo per Rivera, Fernando per Joaquín i Tardelli per Capi.
AT.MADRID: Falcón; Velasco, Pablo Ibáñez, Perea, Antonio López; Maxi Rodríguez, Zahínos, Gabi, Petrov; Ibagaza i Fernando Torres.
Galletti per Velasco, Kezman per Gabi.
ÀRBITRE: Miguel Angel Ayza Gámez (Comitè valencià). Va expulsar Pep Alomar, preparador físic del Betis, per protestar, als 44 minuts i a més va mostrar targeta groga a Capi (minut 49), Pablo (m.59), Antonio López (m.82) i Toni Doblas (minut 95).
GOL:
1-0: minut 30, Capi.

EFE./DdB.Palma.
El Reial Betis va fer més gran la ferida de l'Atlètic de Madrid, que va fer dolent la dita que «a entrenador nou, victòria segura». El conjunt matalasser va millorar una mica però no va resultar suficient per evitar una derrota que els acosta perillosament als llocs de descens a Segona. Un lloc que abandona, almenys de manera momentània, el conjunt de Llorenç Serra Ferrer en perjudici del Mallorca, que comença diumenge avantpenúltim.

Una errada del central Perea en el minut 30, que va ser aprofitada per Capi, resultà suficient perquè els andalusos, que fins llavors no s'havien acostat a l'àrea de Falcón, es fessin amb els tres punts. En el segon temps l'equip madrileny ho va intentar, però en cap moment va fer la sensació que podria igualar el partit. Ibagaza i Fernando Torres varen estar especialment participatius en aquest segon temps, però la seva voluntat va resultar directament proporcional a la malaptesa oferida.

Tot plegat va fer que l'empat es convertís en una utopia i ara l'Atlètic de Madrid, que començà la temporada amb aires de grandesa, comença una desesperada cursa per evitar tornar a caure en l'infern de la Segona Divisió.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.