cielo claro
  • Màx: 21.13°
  • Mín: 13.08°
22°

Cúper: «Mereixíem sumar els punts»

El tècnic lamentà no haver tallat la «ratxa negativa»


Héctor Cúper va lamentar en la roda de premsa posterior al partit la «mala sort» que va tenir el seu equip en no superar ahir el Reial Betis. El tècnic argentí considerà que els seus homes varen millorar «una mica» el seu joc respecte al darrer partit contra el València «però no hem sabut tallar una ratxa negativa». La recepta per fer-ho, segons Cúper, està en «donar tranquil·litat als jugadors i veure com es pot canviar aquesta dinàmica».

El tècnic vermellenc va admetre que l'equip no havia estat capaç de mantenir el ritme dels primers minuts durant tot el duel, que arribà a «descontrolar-se» en alguns moments. «Ens manca una mica d'intensitat i de vegades tenim llacunes i errades perilloses que són provovcades per una situació que ens dóna intranqul·litat», va explicar el tècnic. En qualsevol cas, Héctor Cúper ho va justificar i recordà que «el Betis, que també es troba a la part baixa, li succeeix una mica el mateix». Per acabar amb aquesta inseguretat, segons el de Chavas, el Mallorca «ha de guanyar dos partits seguits» que permetrien que els futbolistes juguin amb una major dosi de «tranquil·litat».

L'entrenador mallorquinista va admetre que el d'ahir va ser el «segon o tercer partit» de Son Moix en què el rival s'emporta un o més punts sense fer absolutament res. «Ja no és la primera vegada que ens passa i el cas és que cometem errades que ens costen molt». La lectura positiva de l'errada d'ahir, protagonitzada per l'italià Mark Iuliano, va ser que l'equip va «saber aixecar-se». «Ha existit l'esperit necessari per aixecar-nos després del seu gol, però necessitem sumar alguns punts més per afrontar els partits amb una major dosi de tranquil·litat».

Tuni
Respecte a la substitució de Tuni, Cúper explicà que va venir motivada per alguns «problmes respiratoris» que patia el solleric des del dissabte a la nit, i que se li varen accentuar en el segon temps del partit contra el Betis.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.