cielo claro
  • Màx: 19.5°
  • Mín: 9.04°

Serra: «Es respira un altre ambient»

El de sa Pobla confia mantenir a Mallorca la bona ratxa que porta el seu conjunt

L'entrenador del Reial Betis, Llorenç Serra Ferrer, va dir que després de les vacances de Nadal «es respira un altre ambient en el vestuari de l'equip», després que el seu conjunt hagi aconseguit abandonar l'últim lloc, malgrat que encara es troba en posicions de descens -és divuitè amb només setze punts.

Serra va atribuir aquest optimisme a «un cúmul de petits factors»: Han arribat dos jugadors per reforçar el grup, estem més descansats després de les vacances i venim d'encadenar «dos bons resultats, com van ser la victòria en la Lliga davant l'Alabès i l'empat a Balaidos en l'anada dels vuitens de final de la Copa del rei», que deixa el seu equip amb moltes possibilitats de passar a la següent ronda, ja que l'empat a zero els beneficiaria.

El tècnic verd-i-blanc és conscient de la importància del partit d'avui a Mallorca: «Si aconseguim els tres punts, farem un gran bot cap endavant i jugarem amb aquesta il·lusió. Hem d'agafar moral per disputar les tres competicions». El tècnic de sa Pobla és conscient que, si guanya el seu equip, abandonaria les posicions de descens i hi faria entrar el Mallorca.

Tanmateix, el tècnic balear va advertir que «el Mallorca està en una situació complicada però no per això el partit serà més senzill», i va opinar que els seus paisans conformen «un equip molt sòlid que realitza les seves jugades d'atac amb molt rapidesa i que treu un gran rendiment a les situacions de pilota parada», en clara referència als gols aconseguits per l'italià Mark Iuliano o Juan Arango en jugades a pilota aturada.

Serra Ferrer va eludir avançar si emprarà com a titular un dels últims fitxatges, el brasiler Diego Tardelli, ja que «es troba bé però potser no per competir noranta minuts al cent per cent».

L'entrenador mallorquí no podrà disposar per aquest partit de Juanlu, Cañas, Castellini, Lembo i Israel, després d'haver recuperat per aquest partit el porter «Koke» Contreras i Rivera, que no varen jugar a Balaidos.

El Betis vol aconseguir la seva primera victòria a domicili de la temporada, ja que de moment no han pogut passar de l'empat lluny de l'estadi Manuel Ruiz de Lopera, on han aconseguit les tres victòries que de moment tenen en el seu caseller. El resultats més positius fora de casa foren els empats a 1 amb la Reial, el Deportivo i el Racing.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.