nubes dispersas
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
15°

Rijkaard i Lotina intercanvien elogis abans del derbi català

Els dos tècnics mantingueren la tradicional trobada prèvia al partit

Frank Rijkaard i Miguel Àngel Lotina van intercanviar elogis a l'estadi olímpic de Montjuïc durant la ja tradicional trobada entre els entrenadors del FC Barcelona i el RCD Espanyol que es du a terme cada vegada en els dies previs a la disputa del derbi català.

Aquest cop, malgrat el fred i la pluja, tots dos han complert amb el guió previst i han fet l'habitual posat amb les camisetes dels dos equips en un ambient de cordialitat, com en anteriors ocasions i que també ha quedat patent durant la posterior roda de premsa.

La bona relació entre els tècnics contrasta amb la de les directives, que no faran cap dinar el dia del partit perquè l'Espanyol considera «trencades» les relacions amb el Barça després que l'estiu passat no accedís a la cessió de Javier Saviola.

A Lotina li han tret el tema i ha fet gala del seu bon humor quan li han preguntat si el derbi català és el més descafeïnat de la Lliga, vist l'ambient que es viu en els equips en comparació amb altres duels de la màxima categoria, com el Betis-Sevilla. «Què vols, que ens insultem? Que Rijkaard és més gran que jo!», féu broma, recordant que «en el futbol hi ha d'haver rivalitat, però l'esport es va fer per unir la gent». A més, creu que el temps solucionarà els problemes entre les directives. En el torn dels elogis, ambdós s'han afalagat mútuament per haver demostrat «equilibri».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.