Provocà i transformà un dubtós penal que neutralitzà el gol d'Oliveira

DEPORTIVO1
BETIS1

DEPORTIVO: Molina, Manuel Pablo, Romero, Andrade, Coloccini, Capdevila, Rubén, Duscher, Sergio, Valerón i Diego Tristán.

Senel per Rubén en el minut 61, Scaloni per Senel en el minut 69 i De Guzmán per Valerón en el minut 83.

BETIS: Doblas, Varela, Juanito, Rivas, óscar López, Joaquín, Miguel Angel, Assunçao, Xisco, Rivera i Oliveira.

Israel per Xisco en el minut 64 i Fernando per Assunçao en el minut 83.

ÀRBITRE: Megía Dávila (col·legi madrileny). Amonestà els visitants Miguel Angel, Oliveira, Xisco, Óscar López i Joaquín i Duscher, Rubén i Sergio per part del Deportivo. Expulsà el tècnic del Betis, Llorenç Serra Ferrer durant el descans.

GOLS:
0-1: minut 29, Oliveira.
1-1: minut 45, Tristán de penal.

El Deportivo de la Corunya i el Betis, dos equips candidats a la zona noble de la classificació, signaren taules en un partit tant vibrant com polèmic, en el qual el col·legiat madrileny Megía Dávila assumí una quota important de protagonisme.

El partit començà a un ritme electritzant, amb oportunitats per a un equip i l'altre. I és que abans del primer quart, Megía Dávila ja havia anul·lat dos gols per fora de joc. En un partit escalfat des de la banqueta corunyesa pel tècnic Joaquín Caparrós, declarat sevillista, foren els locals els que dugueren el major perill en els primers minuts, mentres que el Betis es dedicava explotar el contracop.

De les botes de Joaquín nasqué el 0-1 en el minut 29. El bètic aprofità una internada per la dreta per enviar una centrada al cor de l'àrea, on Oliveira, de tot d'una, envià la pilota al fons de la xarxa.

Quan semblava que els andalusos arribarien al descans per davant en el marcador, l'àrbitre xiulà un dubtós penal de Miguel Àngel sobre Diego Tristán, que ell mateix s'encarregà de transformar. Les protestes li costaren l'expulsió a Serra Ferrer. El marcador ja no es mogué més.