nubes dispersas
  • Màx: 22°
  • Mín: 13°
22°

El FC Barcelona i el Reial Madrid cercaran una victòria balsàmica

El Depor confia quedar com a líder en solitari després de la jornada

El Getafe, líder de Primera Divisió, confia a mantenir el seu somni durant alguns dies més amb una victòria avui davant un Mallorca que arriba valent a la quarta jornada de Lliga després d'haver sumat la seva primera victòria.

A Riazor es donaran cita dos equips amb molts problemes per les baixes, Deportivo i Betis. Els gallecs són colíders amb set punts i pretenen col·locar-se en solitari al capdavant de Primera.

El Camp Nou acollirà un dels clàssics de la Lliga, l'enfrontament Barcelona-València, en el qual els blaugranes no poden fallar després d'encaixar fa tres dies davant l'Atlètic la seva primera derrota d'aquesta Lliga.

A Santander es mesuraran el Racing i l'Espanyol, dos equips que arriben amb la moral alta, el primer despres de vèncer a Vigo i el segon per haver guanyat el Reial Madrid. En l'Espanyol continua la baixa de Raúl Tamudo.

El Sanchez Pizjuan viurà el primer derbi andalús de la temporada. El Sevilla-Cadis, que arriba amb tota la il·lusió per fer-se amb el primer derbi en el retorn a Primera.

El Màlaga rebrà el que de moment és el cuer de la Lliga, l'Alabès, que arriba amb la necessitat de començar a puntuar i corregir les errades que el varen comdemnar davant del Getafe.

El partit Reial Societat Atlètic de Madrid estarà marcat per les baixes en defensa. Els donostiarres esperen recuperar-se de la golejada a Mallorca i els matalassers seguir amb el bon joc que varen mostrar davant el Barça.

El Saragossa, amb tres empats, cerca la primera victòria a casa davant de l'Osasuna.

El Vila-real espera també aconseguir la primera victòria, i per això confia en la tornada de Riquelme, davant tendrà el Celta, disposat a repetir la matxada del Bernabéu. Per últim, dijous jugaran el Reial Madrid i l'Athletic de Bilbao; el partit serà oferit per la cadena autonòmica IB3.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.