algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 12°
13°

Pereyra: «No podíem fallar a tanta gent»

Ballesteros va tenir un record especial per al Llevant

El porter mallorquinista Miquel Angel Moyà expressà la seva alegria en finalitzar el partit que enfrontà el Mallorca amb el Betis, i que acabà amb empat a un gol. El jugador vermellenc declarà, referint-se la salvació de l'equip: «Era molt important quedar a Primera Divisió, perquè el desig de qualsevol jugador és mantenir-se a la màxima categoria».

El porter mallorquinista afegí: «El moment més dur del partit ha estat quan el bètic Marcos Assunçao ha marcat, perquè no coneixíem el resultat del matx entre el Vila-real i el Llevant».

Al final, el jugador mallorquinista comentà que «quan hem marcat hem sentit una gran alegria, perquè ja sabíem que el resultat entre el Vila-real i el Llevant ens era favorable».

D'altra banda, el jugador argentí dels vermellencs Guillermo Pereyra, que aconseguí marcar el gol de l'empat que donava la tranquil·litat definitiva, qualificà la nit d'ahir de «vivència absolutament impressionant». El futbolista afegí: «No podiem fallar a tota aquesta gent, ni encara menys a nosaltres mateixos. Hem lluitat amb força durant tot l'any i ara no era el moment de flaquejar».

Així mateix, el jugador japonès del Mallorca Yoshito Okubo manifestà la seva alegria d'haver aconseguit el miracle de la permanència en una darrera jornada d'autèntic infart. Es mostrà molt satisfet del seu rendiment durant les darreres jornades i declarà que «m'agradaria molt continuar en aquest equip l'any vinent». Així mateix, el defensa mallorquinista Sergio Ballesteros, com la resta dels seus companys, es mostrà molt satisfet per la gesta aconseguida en aquest final de temporada. En uns moments d'alegria com els que es visqueren ahir, tingué un record per a l'equip blaugrana del Llevant, que al final ha davallat a Segona Divisió, després d'un final de campanya horrorós. D'aquesta manera, el jugador vermellenc declarà: «Esper que el Llevant es torni a aixecar ben aviat i pugui retornar a Primera Divisió».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.